Babor Skinovage castiga Beauty Choice Awards

Centrul de Cercetare si Inovare BABOR este locul in care anual sunt concepute cele mai avansate formule cosmetice destinate atat regenerarii tenului, intretinerii acestuia cat si tratarii anumitor probleme de ordin estetic. Gratie concentratiei ridicate de ingrediente active si dispunerii acestora intr-o sinergie perfecta, capabila sa releve rezultate uimitoare pe parcursul unei utilizari constante, gamele dezvoltate de BABOR depasesc cu mult linia de demarcatie a cosmeticii clasice, plasand actul de infrumusetare in arealul inovatiilor stiintifice.
BABOR SKINOVAGEPX Vita Balance Daily Moisturizing Cream se numara printre cele mai eficiente solutii menite sa raspunda nevoilor de hidratare intensiva a tenului si de echilibrare, fortificand in acelasi timp bariera protectoare. Crema cu pricina este ideala mai cu seama in perioada schimbarilor de temperatura, la trecerea dintre sezoane si se adapteaza excelent tuturor tipurilor de ten.

Continutul bogat in lipide are rolul de pastrare a unui nivel de hidratare constant, acidul hialuronic este prezent sub forma a doua greutati moleculare, pentru o mai buna absorbtie, iar extractele de rodie stimuleaza comunicarea intre aquaporine (canalele de apa transcelulare), imbunatatind distributia apei in piele. Mai mult decat atat, crema contine celule stem alpine (protejeaza pielea impotriva imbatranirii premature si ii sporeste capacitatea de auto-protectie in fata factorilor de mediu), un derivat natural din plante, ulei de soia si ulei din seminte de trifoi cu actiune de fortificare.

Recent, cunoscuta revista americana New Beauty a desemnat BABOR SKINOVAGEPX Vita Balance Daily Moisturizing Cream drept “Best Facial Moisturizer”, reunind atat voturile expertilor in domeniu, al editorilor de beauty, cat si al cititorilor.

Produsele din gama BABOR pot fi achizitionate de la magazinul Topline – Blv. Regina Maria, nr.14.

Babor Skinovage castiga Beauty Choice Awards

Burberry si propunerile fashion pentru Valentine’s Day

Babor Skinovage castiga Beauty Choice Awards

O latura fashion a baletului: Vivienne Westwood pentru English National Ballet

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!