Film Fashion Festival 1-8 Martie 2010

Aproape ca trecusem cu vederea comunicatul, dat fiind ca mi-a intrat in spam (n-am idee de ce), insa ma bucur extrem de mult ca se intampla asa ceva in Bucuresti. Un festival care aduce in perioada 1-8 martie laolalta arta filmului si moda. Ce alt cadou de inceput de luna martie puteam sa imi doresc mai mult?

Jurnalistii sunt asteptati 3 Martie ora 17.30 la Cinema Studio, Sala de Marmura, la o masa rotunda despre realatia dintre moda si cinema, urmata de prezentarea a doua colectii, cu rochii de seara semnate Maria Constantinescu si Gabriela Vasilescu.

Momentul de varf al Festivalului il reprezinta spectacolul de la Cinema Studio, din 4 Martie ora 20.00, cu un Performing de costum realizat de studentii UNA şi UNATC, sub coordonarea profesorilor Unda Popp şi Costin Anghel, urmat de filmul Coco avant Chanel.

Moda universitara, filme de calitate si ca invitati speciali,  Sergiu Chihaia si Adrian Oianu, la o inedita intalnire cu Moda si Filmul.

Sambata 6 martie ora 17.00 din nou moda, cu tenta retro, la Sala Eurocinema.

Eu de abia astept sa merg! Cine ma insoteste?

Film Fashion Festival 1-8 Martie 2010

Saptamana de beauty

Film Fashion Festival 1-8 Martie 2010

Parfumul care ia nastere pe Facebook

Articole recente

There are 13 comments

 1. Mihaela

  Mi-ar placea tare mult sa pot ajunge, tocmai am terminat de citit biografia care a stat la baza filmelor Coco. Apropo, sunt noua in zona 🙂 dar umaresc, cu drag, activitatea de pe aici, de ceva vreme.

 2. SILVIA CARMEN

  Daca nu ati cunoscut-o pe MARIA CONSTANTINESCU este un prilej,de descoperi arta cu care imbraca femeia cu haine personalizate. MERITA CREDETI-MA !NE VEDEM ACOLO.

 3. dressaddict

  Buna! As vrea si eu sa ajung la actiunea de miercuri, 3 martie, dar am sunat la Cinema Studio sa intreb cum se procedeaza si mi s-a zis ca accesul se face numai pe baza de invitatie. Mai am sanse sa merg, totusi?

  1. adinanecula

   Am intrebat si eu mai departe, iar maine la masa rotunda accesul se face doar pe baza de invitatie. Sesiunea este deschisa strict fashion editorilor si jurnalistilor. Eu voi fi acolo si tot ce se va discuta se va regasi intr-un material special pe care il voi posta pe blog.

 4. dressaddict

  Multumesc foarte frumos, intre timp am rezolvat (si eu sunt jurnalist) si voi ajunge si eu acolo. Poate reusim chiar sa ne cunoastem, cu aceasta ocazie! O zi buna!

 5. dressaddict

  Astept sa vad ce parere ai si tu despre eveniment, pe mine, sincer, m-a dezamagit, de la organizare la prezentari. Sau poate am avut eu asteptari prea mari, nu stiu.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!