Express beauty: Londa Professional Fiber Infusion, tratamentul ideal pentru parul degradat si lipsit de vitalitate

Intotdeauna am sustinut ca rabdarea si consecventa fundamenteaza orice demers de beauty pe termen lung. Insa uneori parca mai avem nevoie si de cateva shortcut-uri salvatoare de timp si efort, macar cat se ne faca sa respiram mai usor in fata oglinzii si sa ne apropie de o versiune personala mai buna. Recent am incercat Fiber Infusion, noul tratament Londa Professional pentru parul degradat si am descoperit cum in doar cinci minute relatia cu podoaba mea capilara se poate imbunatati considerabil. Fara indoiala, Fiber Infusion se numara printre cele mai performante tratamente express pentru par, rezultatele imediate convingandu-ma ca este o solutie pe care ma pot baza. Mai ales atunci cand nimic nu pare sa functioneze.

Ce este Fiber Infusion?

fiber_infusion_londa

In momentul in care am primit invitatia Londra Professional de a testa noul tratament Fiber Infusion, ma gandeam serios sa reduc considerabil lungimea parului. Dupa o vara in care podoaba mea capilara a fost supusa unor grele incercari, de la stylere utilizate mult mai des decat de obicei si pana la capricii meteo, singura solutie pentru redarea vitalitatii suvitelor blonde parea a fi o tunsoare medie. Fiber Infusion, tratamentul care mi-a fost aplicat la salonul Londra 17, a reusit sa aduca o noua perspectiva asupra situatiei parului meu. Conceput special pentru toate tipurile de par degradat, agresat sau devitalizat, Fiber Infusion consolideaza in doar cinci minute fibra capilara, transformand fiecare suvita de la radacina pana la varfuri. Iar partea si mai buna este ca tratamentul poate fi utilizat cu aceeasi usurinta si acasa. Iti garantez ca nu va dura mult pana ce vei deveni dependenta de el. De la o aplicare la alta, parul isi imbunatateste tinuta, devine mai suplu, mai maleabil, mai lucios si mai placut la atingere.

Cum actioneaza tratamentul?

Ingredientul secret care se afla la baza formulei tratamentului Fiber Infusion este keratina, o proteina speciala care patrunde in profunzime, reparand structura firului de par. Pana de curand, keratina a fost cunoscuta mai ales pentru efectele sale de netezire/indreptare a parului ondulat, insa din ce in ce mai multe tratamente profesionale de reconstructie a fibrei capilare mizeaza pe proprietatile unice ale componentei regasite de altfel in mod natural in structura parului. Aproximativ 85% din tija firului de par este alcatuita din keratina, in canalul medular regasindu-se celule mari care contin keratina moale, in timp ce keratina dura este prezenta in cortex (stratul mai consistent care asigura rezistenta si elasticitate).

Atat factorii de mediu, cat si stresul, poluarea sau stilul de viata, contribuie la degradarea parului si la reducerea procentului de keratina din compozitia acestuia. Tratamentul express Londa Professional Fiber Infusion, nu doar furnizeaza fibrei capilare suplimentul necesar de keratina menit sa raspunda carentelor, ci infuzeaza parul cu cei 18 aminoacizi esentiali care contribuie la formarea proteinei si ale caror proprietati sunt menite a reda elasticitatea, a volumul si a stralucirea naturala. La finalul tratamentului, parul devine suplu, neted si mai ales viguros.

Cum aplici Fiber Infusion?

fiber_infusion

De-a lungul anilor am testat sute de tratamente capilare, insa Fiber Infusion este de departe cel mai intuitiv, rapid si simplu de utilizat. Pentru oricare dintre variante optezi – tratamentul efectuat la salon sau acasa – pasii sunt aceiasi: samponezi si clatesti bine parul, elimini excesul de apa cu ajutorul unui prosop (tamponezi bland fiecare suvita), imparti parul in patru sectiuni, aplici pe fiecare in parte cate 5 picaturi din solutia tratament (nu la radacina, ci doar pe lungimi), lasi sa actioneze 5 minute si apoi fie usuci parul si clatesti (in cazul in care observi ca este ingreunat), fie doar il coafezi in mod obisnuit, fara a mai clati (in special parul vopsit blond are tendinta de a absorbi tot produsul). Mai rapid de atat nu se poate.

De cate ori este recomandat sa utilizezi Fiber Infusion?

In cazul parului vopsit si agresat termic sau a celui care se afla intr-un stadiu avansat de degradare (fin, casant, lipsit de elasticitate, aspru si uscat), Fiber Infusion poate fi aplicat fara probleme saptamanal, pana in momentul in care podoaba capilara da semne ca raspunde la tratament si ca incepe sa se refaca treptat. Vei vedea ca din subtire si fin, parul devine mai bogat, se rupe mai rar si nu doar arata, ci se si simte mai bine.

In situatia in care parul nu este foarte deteriorat si necesita doar o interventie punctuala (de exemplu, la intoarcerea din vacanta, dupa expunerea prelungita la soare si dupa contactul cu apa din mare sau din piscina), tratamentul Fiber Infusion se poate utiliza intr-o cura de 2-3 saptamani si apoi reaplica ocazional la nevoie.

Express beauty: Londa Professional Fiber Infusion, tratamentul ideal pentru parul degradat si lipsit de vitalitate

Ladylike Readings: patru lecturi de care nu te vei putea desparti in vacanta

Express beauty: Londa Professional Fiber Infusion, tratamentul ideal pentru parul degradat si lipsit de vitalitate

Cochetarii cu aer de vacanta, menite a incapea lejer intr-un bagaj de mana: doua piese Yamamay practice, versatile si adaptabile

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!