Noua gama Pantene Oil Therapy cu ulei de argan marocan

Uleiul de argan, recunoscut pentru proprietatile sale intens hidratante si de fortificare, devine toamna aceasta vedeta noii game de ingrijire a parului Pantene Pro-V Nature Fusion: Pantene Oil Therapy.

Obtinut prin presare manuala si rafinat cu puterea stiintei, uleiul de argan bogat in vitamina E si antioxidanti, se constituie intr-un adevarat elixir pretios atat al gamelor cosmetice axate pe preventie sau combatere a semnelor imbatranirii, al celor destinate ingrijirii corporale cu focus asupra celulitei sau vergeturilor, cat si al liniilor de produse ce vizeaza ingrijirea capilara.

Radiatiile solare, clorul din piscina, nisipul sau umezeala din atmosfera si-au facut resimtite efectele de-a lungul verii atat asupra pielii cat si asupra parului, contribuind la uscarea accentuata a acestuia, la decolorare si la pierderea elasticitatii. Probabil ca ati observat ca la revenirea din vacanta, parul este mult sensibilizat, tinde sa se incurce mai usor, sa se rupa in momentul perierii sau coafarii, devenind casant si sa nu mai prezinte aceeasi vitalitate si stralucire.

Noua colectie Pantene Pro-V Nature Fusion Oil Therapy cu ulei de argan din Maroc, se prezinta drept solutia salvatoare a parului supus agresiunii factorilor de mediu externi, asigurand atat hidratarea cat si repararea intensiva a fibrei capilare. Este vorba despre un ritual de reparare intensiva in patru pasi, menit sa restabileasca nivelul de hidratare la nivelul fibrei capilare, sa repare zonele agresate si sa redea vigoarea si supletea parului.

Dupa samponare, pe parul uscat cu prosopul trebuie aplicat balsamul (durata de actiune variaza intre 5 si 10 minute) evitand contactul cu scalpul, iar o data pe saptamana este indicata utilizarea mastii hidratante (se aplica pe lungimi, dupa ce in prealabil a fost eliminat excesul de apa si se lasa se actioneze 2-3 minute).

Gama este completata de Elixirul pe baza de ulei de argan, care ofera protectie si ingrijire parului pe durata intregii zile, fara a-l ingreuna si mai mult decat atat, faciliteaza uscarea si coafarea, servind totodata drept solutie pentru protectie termica in cazul stilizarii cu ajutorul placii sau al ondulatorului (elixirul este si un excelent tratament pentru varfurile uscate si despicate, o singura pompa fiind suficienta pentru repartizarea corecta pe varfuri).

Noua gama Pantene Oil Therapy cu ulei de argan marocan

Topcoat cu foite de aur: The Man with the Golden Gun (OPI)

Noua gama Pantene Oil Therapy cu ulei de argan marocan

Garderoba inter-sezoniera: propunerile SENSE

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta