AVON Advance Techniques: finisare perfecta si styling adaptat tuturor tipurilor de par

Daca pana acum ai rezistat tentatiei de a experimenta coafuri care implica putin mai mult efort decat simpla netezire si pulverizare aleatoare a unui fixativ, in virtutea tendintelor care promovau aspectul effortless, usor neglijent si salvator (pe drept cuvant) de timp pretios, toamna aceasta ai libertate totala in adoptarea unor look-uri demne de red carpet. Si nici macar nu ai nevoie de un hairstylist experimentat pentru a conferi parului tau aura unui star de cinema. Gratie noilor produse de styling, formulate pentru a obtine finisari impecabile in timp record, iti poti schimba aproape zilnic coafura. Capricioasa? Nicidecum, doar pregatita sa intampini provocarile unui sezon ce readuce in atentie arta cochetariei.

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

Avand la baza tehnologii de ultima generatie si activi concentrati pentru o protectia fibrei capilare in timpul procesului de coafare, gamele de styling destinate uzului acasa, rivalizeaza din punct de vedere al eficientei cu cele regasite in saloanele de beauty. Daca pana recent nu acordam credit produselor de hairstyle din segmentul “mass-market”, majoritatea situandu-se la un nivel mediocru, relansarea gamelor AVON Advance Techniques m-a determinat sa reconsider lucrurile, printre produsele de styling disponibile incepand cu aceasta luna in catalog, regasindu-se cateva care realmente functioneaza si care isi merita pe deplin locul in arsenalul de haircare.

avon-websize-120 avon-websize-122 avon-websize-131

In ultimii ani, laboratoarele de cercetare si dezvoltare ale companiilor cosmetice ce targeteaza marea masa a consumatorilor, si-au concentrat eforturile in vederea dezvoltarii unor produse cat mai apropiate din punct de vedere calitativ celor din segmentul profesional, tinand cont atat de exigentele din ce in ce mai ridicate, cat si de factorul cheie – accesibilitatea. In mod cert un produs de larg consum nu se va putea situa niciodata la acelasi nivel cu unul profesional, calitatea si concentratia ingredientelor active din gamele pro fiind mult mai ridicata, insa la capitolele care nu implica tratare sau ingrijire specializata, ci doar stilizare, formulele spray-urilor de fixare, ale celor pentru protectie termica sau pentru stralucire, isi indeplinesc cu succes misiunea, prezentand caracteristici remarcabile.

Surpriza acestei toamne o constituie AVON Advance Techniques, linia de hairstyle/haircare din portofoliul brandului care primeste un “update” binemeritat din punct de vedere al formularii. Inainte de a testa produsele, am privit cu o oarecare rezerva noua gama, insa am fost placut surprinsa sa descopar doua elixire cu adevarat magice pentru podoaba mea capilara: Mirror Shine Spray – o infuzie instantanee de stralucire care evidentiaza intr-un mod unic reflexele parului meu vopsit blond si care nu nu lasa o pelicula uleioasa la suprafata, asa cum se intampla cu majoritatea produselor de acest tip – si Dry Ends Serum – unul dintre cele mai performante serumuri pentru hidratarea varfurilor uscate, imbogatit cu provitamina B5 si agenti nutritivi.

supreme-oils shine nourishment instant-repair ultimate-volume

Linia AVON Advance Techniques este alcatuita din cinci game distincte, usor recognoscibile datorita cromaticii: gama mov pe baza de colagen, destinata volumizarii parului, gama verde ce incorporeaza tehnologia multi shine pentru redarea stralucirii naturale a fibrei capilare, gama roz de protectie a culorii parului vopsit, gama rosie ce contine cheratina si gama albastra, intensiv hidratanta (contine ulei de argan).

Sampoanelor, balsamurilor, mastilor tratament si spray-urile bifazice pentru protectia si ingrijirea parului in timpul coafarii, li se adauga serumuri cu actiune concentrata asupra celor mai des intalnite probleme: fragilitate si grad avansat de deterioarare – Nourishing Hair Serum, fire rebele si dificultate in mentinerea unui look ordonat – Frizz Control Hair Serum si varfuri despicate/extrem de uscate – Dry Ends Serum.

FOT.KRZYSZTOF DUKLAS / DUKLAS + STYL.MAGDALENA DUKLAS / DUKLAS +

FOT.KRZYSZTOF DUKLAS / DUKLAS +
STYL.MAGDALENA DUKLAS / DUKLAS +

Iar pentru ca frumusetea implica si latura de rasfat, ma declar incantata de noile produse din gama Supreme Oils (asocierea a cinci uleiuri pretioase – macadamia, camelie, migdale, seminte de struguri si marula), care asigura atat hidratarea parului meu supus repetatelor colorari si stilizari, cat si o veritabila sesiune de desfatare a simturilor (senzorial si olfactiv) la fiecare utilizare.

Noile game Advance Techniques sunt disponibile de astazi pe avon.ro.

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

AVON Advance Techniques: finisare perfecta si styling adaptat tuturor tipurilor de par

Noua colectie toamna-iarna 2016 “Involontaire” by Andreea Tincu

AVON Advance Techniques: finisare perfecta si styling adaptat tuturor tipurilor de par

L’Oreal Paris Accord Parfait Genius: magia unei noi generatii de fonduri de ten hibride

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta