Etiquette Magazine: primul an si o aniversare speciala

In urma cu un an ma alaturam unei echipe noi si unei publicatii print aflata la inceput de drum: Etiquette Magazine. Intotdeauna mi-au placut provocarile, proiectele ambitioase si misiunile aparent imposibile, care isi dovedesc valabilitatea in urma muncii sustinute si a eforturilor concentrate cu pasiune si dedicare.
Intr-un context incert din punct de vedere economic, Etiquette Magazine a indraznit sa vorbeasca intr-un limbaj aparte, dincolo de latura usor vandabila si accesibila. Nu este nicio filosofie la mijloc, doar un mod distinct de a percepe zona lifestyle-ului (fashion&beauty, design sau deco), a culturii sau a business-ului.

Etiquette Magazine nu s-a prezentat intr-un format predefinit asemenea titlurilor internationale, a experimentat atat din punct de vedere grafic cat si editorial, a invatat in urma feedback-urilor oferite si nu a renuntat nicio secunda la acel concentrat premium cu eticheta recognoscibila pentru cunoscatori.
Mai mult decat atat, Etiquette Magazine a adus in atentia cititorilor atat personalitati marcante cat si oameni mai putini vizibili in spatiul public, care au investit in pregatirea si in formarea profesionala mai mult decat in imagine. Numarul aniversar al revistei prilejuieste intalnirea cu o serie de astfel de persoane atent selectate, adevarate modele de conduita morala si de etica profesionala.

Nu intamplator, articolele asupra carora mi-am pus amprenta in acest numar de colectie sunt menite a transmite un mesaj puternic acelora care stiu sa aprecieze esentele rare regasite in oameni care isi traiesc realmente propriul vis, oameni cu suflet frumos reflectat in stralucirea din ochi si mai cu seama oameni cu viziune.
De la pasiune la business nu este decat un pas, atunci cand stii ce iti doresti cu adevarat si cand depui toate eforturile pentru indeplinirea propriului vis. Cati dintre noi putem afirma sincer ca ne erijam in arhitectii destinului, inca de la varsta la care gandurile par sa se complata intr-un dolce far niente euforic? Darius Stanese se numara printre acele exceptii de la regula – un om pe care atunci cand il intalnesti, iti dai seama ce inseamna pasiune, dedicare si un strop de magie asezat in detalii.
Despre arta design-ului de sprancene, despre primul studio dedicat in exclusivitate pensatului profesional si formarii viitorilor specialisti in domeniu – iBrows, dar si despre parcursul incredibil al unui om pentru care nu exista jumatati de masura, va invit sa cititi in interviul de la pagina 118.

Iar pentru ca un moment aniversar trebuie in mod necesar invaluit in arome subtile, in Etiquette Magazine va asteapta cele mai frumoase pagini dedicate parfumurilor feminine si masculine, intr-o prezentare care sper sa va inspire si sa va trezeasca dorinta de descoperire.
“Joie de vivre”- acesta este conceptul in jurul caruia a fost construit primul eveniment aniversar Etiquette Magazine, ce a avut loc joi, 23 mai. Cei peste 350 de invitati au gustat din bucuria reintalnirii partenerilor, prietenilor, persoanelor dragi, in atmosfera agreabila creata de recitalul lui Marian Vasilescu in curtea inconjurata de tei a Palatului Ghika.

Si pentru ca Etiquette este expresia unui stil de viata in care imaginea impecabila joaca un rol esential, designerul Cosmina Englizian si EGO Men`s Fashion Concept au “vorbit” despre coduri vestimentare actuale prin doua fashion show-uri cu eticheta.

Andrei Dimulescu (redactor-sef Etiquette Magazine) & Adina Necula (Fashion&Beauty Editor – Etiquette Magazine)

Rochiile sofisticate din colectia „A Midsummer Night’s Dream” semnata de Cosmina Englizian, accesorizate cu bijuterii din perle “Le Midi”, i-au adus pe invitatii evenimentului aniversar Etiquette Magazine in mijlocul unui vis al unei nopti de vara cu rochii meticulos sculptate, imbogatite cu  topuri drapate din organza si voaluri de matase, pene diafane, perle si sclipiri de paiete.

Ego Men`s Fashion Concept a prezentat colectia primavara- vara 2013 ce se remarca printr-un styling tonic, optimist, menit sa completeze spiritul liber al barbatului EGO. Indiferent de alegerea sa pentru sezonul estival barbatul EGO va adora materialele naturale, placute pielii, racoroase si se va face remarcat fie ca poarta o camasa lejera din in, cu mansete intoarse, jeansi si mocasini, o tinuta business sau de ceremonie.

Adina Necula (Fashion&Beauty Editor – Etiquette Magazine) & Darius Stanese (iBrows)

Adina Necula (Fashion&Beauty Editor – Etiquette Magazine)& Sabina Dilvaru (Managing Partner – Act PR)

In mod cert, fara sustinerea colaboratorilor si a tuturor profesionistilor din arealul fashion&beauty, nu as fi reusit sa aduc in paginile revistei atat de multe articole speciale si subiecte in premiera. Iar fara increderea si receptivitatea redactorului meu sef, Andrei Dimulescu, caruia nu de putine ori i-am dat peste cap planul editorial si i-am ridicat tensiunea, nu as fi putut sa asez in paginile revistei, atat de multe povesti plasmuite in universul frumusetii. La multi ani, Etiquette Magazine!

Etiquette Magazine: primul an si o aniversare speciala

IIANA: ii autentice romanesti si traditii reactualizate

Etiquette Magazine: primul an si o aniversare speciala

Intraceuticals: rejuvenare faciala si experienta de star la Noblezza Beauty Lounge

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!