Intraceuticals: rejuvenare faciala si experienta de star la Noblezza Beauty Lounge

Noblezza Beauty Lounge se numara printre primele centre de estetica faciala si corporala din Romania, care a introdus in portofoliul sau cea mai eficienta terapie de rejuvenare faciala non-invaziva conceputa in ultimii ani: Intraceuticals.
Luxul in cosmetica este decriptat in prezent prin prisma inovatiilor reiesite din laboratoarele de cercetare specializate, iar ultima frontiera este departe de a fi atinsa. Cu toate acestea, de mai bine de zece ani, Intraceuticals si-a mentinut suprematia in topul extrem de riguros si de selectiv, al tratamentelor cosmetice cu efecte vizibile imediat, adoptat atat de femei din intreaga lume si apreciat de personalitati marcante ale showbiz-ului international. Nu intamplator, Intraceuticals este cunoscut si sub denumirea de „tratamentul Madonnei”, vedeta facand cunoscut faptul ca inaintea fiecarui concert sau eveniment special apeleaza la o sedinta de rejuvenare, menita sa optimizeze nivelul de hidratare la nivelul tenului, sa ii redea stralucirea si nu in ultimul rand, sa ii recontureze ovalul facial, printr-un usor efect de lifting.

Modul de actiune al Intraceuticals si protocolul sunt inspirate direct din actul medical, efectele secundare fiind eliminate din start. Sir Anthony, medic de profesie, s-a gandit la adaptarea unei proceduri utilizate in Australia pentru introducerea in piele a substantelor de chimioterapie la bolnavii de cancer, in domeniul esteticii faciale. Oxigenul hiperbaric care ajuta patrunderea medicamentelor in piele s-a dovedit un bun sustinator al frumusetii intr-o cu totul alta zona.
O fiola tratament corespunde unei singure procedure si alatura acidul hialuronic, unui cocktail de antioxidanti si vitamine, care sunt infuzate in profunzimea dermului prin intermediul oxigenului cu presiune (oxigenul hiperbaric). Pentru cele mai bune rezultate, specialistii Noblezza Beauty Lounge recomanda efectuarea kit-ului complet de tratament (contine 6 fiole, care trebuiesc aplicate o data pe saptamana) si intretinerea post-proceduri cu ajutorul cremelor pe baza de acid hialuronic special concepute de Intraceuticals pentru utilizarea acasa.

Intraceuticals opereaza trei tipuri diferite de programe: Rejuvenate (reduce ridurile, recontureaza ovalul facial, hidrateaza intensiv tenul si ridica pometii), Opulence (ideal pentru petele pigmentare, petele cauzate de actiunea razelor soarelui sau petele datorate inaintarii in varsta) si Clarity (o solutie excelenta destinata tenului cu tendinte acneice, care poate functiona ca adjuvant in tratamentul medicamentos precris de medicii dermatologi), care pot fi personalizate functie de nevoile tenului cu ajutorul boosterelor concentrate, activatori de ultima generatie cu actiune localizata (Antioxidant, Vitamina A, Vitamina C+3 si Colagen.)

Efectele incredibile ale Intraceuticals au convins numeroase persoane publice din Romania sa devina fidele procedurii si sa o urmeze indeaproape la Noblezza Beauty Lounge. Acesta este si motivul pentru care, saptamana trecuta, centrul situat pe Str. Putul lui Zamfir, nr.63, a gazduit un eveniment special Intraceuticals, la care au luat parte cateva dintre vedetele care au urmat terapia: Giulia Nahmany, Nicoleta Luciu, Daiana Anghel, Ellie White, Geanina Ilies, Sylvia sau Ana Maria Barnoschi.

Echipa centrului Noblezza Beauty Lounge

Giulia Nahmany

Sylvia

Darius Stanese (iBrows) si Adina Necula

Cocktail-urile pe baza de fructe, muzica relaxanta si savuroasele macarons Madame Lucie au transformat evenimentul intr-un demn de un autograf Noblezza Beauty Lounge, fiecare detaliu fiind atent plasat in context (inclusiv panoul realizat exclusiv din felii de fructe). Noblezza Beauty Lounge a inregistrat in anul 2012, cele mai mari vanzari de kit-uri de tratament Intraceuticals, iar premiul pentru cel mai bun startup inmanat de insasi Gina Brooke in cadrul Galei Intraceuticals 2013 desfasurata la finele lunuii martie, certifica dedicarea intregii echipe de specialisti, in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

Intraceuticals: rejuvenare faciala si experienta de star la Noblezza Beauty Lounge

Etiquette Magazine: primul an si o aniversare speciala

Intraceuticals: rejuvenare faciala si experienta de star la Noblezza Beauty Lounge

Interview with HUMIECKI&GRAEF: perfumes and emotions

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!