Elena Perseil – primavara/vara 2010

Miercuri seara m-am aflat in Silver Church, locul care a gazduit prezentarea colectiei primavara-vara 2010 – „One summer, this afternoon..”, semnata Elena Perseil. Ca de obicei s-a intarziat mult, chiar foarte mult, insa m-am gandit ca va merita asteptarea.

p7 p8

Ei bine, colectia m-a dezamagit profund. Nu sunt multe datile in care pot afirma cu atata convingere acest lucru, dat fiind ca de fiecare data incerc sa observ partile pozitive ale unui show si sa inteleg demersul artistic al designerului.

p1 p2

In aceasta situatie, ma vad nevoita sa spun lucrurilor pe nume si sa remarc faptul ca pe langa materialele selectate alandala, lipsa de consistenta a conceptului si accesoriile care au surclasat in repetate randuri tinutele, intreg look-ul creat a lasat impresia unui joc de copil, lasat liber in in dressing-ul mamei.

p3 p4

Cu toate acestea am apreciat consecventa la nivel cromatic. Tonurile pastelate, de roz, ivoire, bleu sau vernil, au fost completate de accente de culoare bine plasate (rosu, galben, indigo) si de imprimeuri florale sau cu iz etnic.

p5 p6

Sincer, cred ca se putea mult mai mult. Tema era una generoasa, iar in loc de atatea directii stilistice, se putea alege una singura care sa fie exploatata la maxim. Mai multe despre colectie am scris aici. Filmarea a fost realizata cu Samsung i8910 HD, iar fotografiile sunt semnate Alexandru Buruntia.

Partea intai a defilarii

Partea a doua a defilarii

Partea a treia a defilarii

Iris Serban primavara-vara 2010

Iris Serban primavara-vara 2010

Elena Perseil – primavara/vara 2010

Manichiura mea de Halloween

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!