Vederi fashion pentru Jocurile Olimpice

Euforia Jocurilor Olimpice a cuprins nu doar turistii sositi intr-un numar impresionant zilele acestea la Londra, cat si designerii sau graficienii care au simtit nevoia sa creeze fie colectii-capsula in spiritul evenimentului, fie ilustratii menite a aduce un omagiu competitiei. Ieri va povesteam despre linia speciala Team KARL lansata cu mare fast la Selfridges, iar astazi revin in zona modei autohtone, pentru a va prezenta un proiect cel putin la fel de fermecator prin estetica abordata.
Keszeg Agnes, talentata ilustratoare din Cluj-Napoca, ale carei desene imprimate pe esarfe din matase incanta orice iubitoare a accesoriilor cu stil si ale carei papusi fashion se aseaza cuminti in vitrina unei mademoiselle chic, a creeat o editie limitata de 18 cartoline inspirate de Jocurile Olimpice din acest an.
Canotajul, handbalul, polo-ul sau saritura cu prajina sunt doar cateva dintre sporturile care isi gasesc un corespondent fashion in grafica de o expresivitate extrema a lui Keszeg Agnes. In perioara Jocurilor Olimpice, mesajele la moda nu se mai trimit prin sms, email sau curier rapid, nici cu o bufnita calatoare de la Hogwarts, ci mai degraba old school.
Vederile ilustrate sunt mai stylish ca niciodata, redau caligrafia superba (cine o poate executa are din start un avantaj competitiv) aproape uitata in era Internetului si a smatphone-urilor si nu in ultimul rand stimuleaza scoaterea la iveala a cutiilor sculptate din lemn, ferecate cu inchizatori din bronz, in care odinioara domnitele pastrau scrisorile parfumate si plasmuite cu sigiliul nobil al admiratorilor.
Fie ca decideti sa le colectionati, fie ca le trimiteti persoanelor dragi, trebuie sa stiti ca noile carti postale sunt ambalate intr-o cutie care contine 18 ilustratii (9 ilustratii x 2 bucati fiecare), au pretul de 95 lei si pot fi achizitionate de pe Molecule F incepand de azi, 27 iulie.

Vederi fashion pentru Jocurile Olimpice

Team KARL: liga fashion la Jocurile Olimpice de la Londra

Vederi fashion pentru Jocurile Olimpice

Duo-ul surpriza al Jocurilor Olimpice: Regina Elisabeta a II-a si James Bond

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!