Ce cumperi in plin sezon de reduceri

Moda tinde sa fie supusa de prea multe ori unor interogatii menite a nu oferi nici un raspuns relevant. De dragul filosofarii, actul modei, atat de simplu in esenta si de lipsit de complicatii, a fost transformat intr-o ecuatie cu necunoscute artificial create si incluse in context fara nicio noima. Ce-i drept, tot ce pare complicat tinde sa suscite mai mult atentia si sa fie perceput ca fiind mai interesant.

Insa Moda nu are nevoie de artificii pentru a fi inteleasa pe deplin, ci doar de putina atentie si decenta. Ce cumperi spre exemplu in plin sezon de reduceri? Daca nu ai nevoie de ceva anume, poti foarte bine sa eviti orice achizitie nejustificata. Daca ai neaparata nevoie de o piesa sau de mai multe, atunci este cazul sa deschizi larg usile dressing-ului si sa identifici lipsurile. Iar daca vrei neaparat sa iti cumperi ceva, din simplul motiv ca toate magazinele afiseaza reduceri, iar prietenele tale se lauda cu deal-urile pe care nu le-au putut refuza, atunci cumpara-ti macar haine care sa se potriveasca conformatiei tale, care sa iti vina perfect si pe care sa te vezi purtandu-le in cel putin zece asocieri stilistice.

Nu stii de unde sa incepi si cum sa iti organizezi sesiunea de cumparaturi? Apeleaza la un specialist. Cateva indicii privitoare la tipologia de piese potrivite pentru perioada de tranzitie intre sezoane, am oferit in materialul realizat de Prima TV si difuzat in urma cu o saptamana in cadrul Focus 18 – principalul grupaj de stiri al postului de televiziune.

CLICK AICI pentru a vizualiza materialul!

Filmarile au fost gazduite de concept-store-ul Experiment Point, in care colectiile a numeroase branduri de nisa, extrem de interesante, pot fi achizionate in aceasta perioada cu discount-uri cuprinse intre 30% si 50%.

Ce cumperi in plin sezon de reduceri

Garderoba inter-sezoniera: propunerile SENSE

Ce cumperi in plin sezon de reduceri

Gioia di vivere Martini: o cultura ce dateaza de 150 de ani

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!