Designer nest: Andreea Tincu

Astazi am inaugurat pe HotCity.ro o noua rubrica: Designer’s nest. Pe cei/cele care pana acum se intrebau cum arata locul in care creeaza designerii, ii invit in vizita la atelierele acestora. Astazi treceti pragul atelierului Andreei Tincu. 🙂 Sper sa va placa.

In mod normal fiecare dintre noi avem un spatiu pe care il numim acasa. Un loc in care ne simtim in largul nostru, in care ne putem relaxa si pe care il decoram in asa fel incat sa fie functional si placut din punct de vedere estetic.

Un designer are insa doua locuri pe care le poate numi acasa: apartamentul/vila in care locuieste si atelierul. Daca ar fi sa luam in calcul orele petrecute la atelier, realizand schite, croind, alegand materiale si uneori chiar dormind acolo, putem spune ca nu de putine ori atelierul se transforma in locuinta principala.

Andreea Tincu este prima care s-a declarat incantata de ideea rubricii Designer’s nest, o rubrica in care incerc sa va prezint spatiul in care designerii romani isi petrec fiecare zi lucrand la colectii.  Atelierul Andreei se afla la Iasi iar zona de lucru nu trece nicidecum neobservata.

Zona de lucru

“Zona efectiv de lucru o reprezinta masa mea, de dimensiuni considerabile, pe care imi intind intregul „arsenal”-culori(rusesti), creioane lavabile, reviste, carti, mostre de material. Este un spatiu ideal pentru mine deoarece un birou mic ma preseaza,am senzatia ca toate lucrurile vin in capul meu.”

Obiecte decorative
Orice spatiu are nevoie si de putina personalizare, astfel incat Andreea si-a decorat atelierul cu obiecte dragi aduse de peste hotare sau primite in dar de la prieteni.

Pe unul dintre rafturile portocalii din atelier se afla la loc de cinste elefantul primit de la niste prietene dragi, marul argintiu de la Suzy, organizatoarea Zagreb Fashion Week, ce reprezinta simbolul evenimentului si macul accesoriu din colectia Kiev- f/w 2009-2010.

Continuarea aici.

Designer nest: Andreea Tincu

Falling Garden

Designer nest: Andreea Tincu

RFB Creative Party

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!