RFB Creative Party

Va spuneam in urma cu cateva zile ca RFB inaugureaza cu ocazia evenimentului „Liber la iarba”, proiectul RFB Creative Party. Zis si facut, in jur de orele 12:00, plecam impreuna cu R.R si Adela Chioveanu spre parcul Cismigiu, locul de desfasurare al evenimentului.

Caldura teribila insa noi foarte hotarate sa sfidam orice tentativa a soarelui de a ne pune pe fuga. Odata ajunse la fata locului, ne-am instalat intr-un colt cu multa umbra, cu ajutorul celor de la Hanson, carora tinem sa le multumim ca au fost draguti si ne-au asamblat mesele.  Apoi am ordonat cu grija margele, ziare, ata culorata, foarfece, lipici, reviste… doar-doar sa se apuce oamenii de treaba si sa ne uimeasca cu talentul lor in ale creearii de accesorii.

DSC04309Iar prin copaci am pus modele cu ce se poate realiza din hartie. Ca sursa de inspiratie…

DSC04311

Si ne-am apucat de lucru. R.R facea poze.

rfb-creative-partyRollup-ul RFB montat cu ajutorul lui Adrian. Multumiiiim!

DSC04312

Si rollup-ul HotCity.ro montat mai usor si mai stabil gratie astfaltului mai neted.

DSC04313

Creatia mea:  o brosa realizata din piele, hartie, pene si inca cateva lucruri pe care momentan nu mi le amintesc.

DSC04316Adelei i-a placut atat de mult incat a vrut sa si faca poza cu brosa. Nu-i asa ca ii sta bine? Iar mie mai-mai ca imi creste inima.

DSC04319Un conte si o contesa care au fost atat de draguti si ne-au servit cu inghetata Magnum chiar in momentul in care simteam ca ne deshidratam complet.

DSC04320Nadia in plin proces creativ.

DSC04315Adrian zambea frumos la camera.

DSC04321Si coltul RFB inainte sa plec.

DSC04326Am avut si fundal sonor, altul decat muzica din boxe iar lumea incepuse sa devina din ce in ce mai interesata de confectionarea accesoriilor. Mai multe poze ceva mai incolo. Intre timp urmariti live blogging by draga mea R.R.

RFB Creative Party

Designer nest: Andreea Tincu

RFB Creative Party

Accesorii sub 50 ron

Articole recente

There are 0 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!