Delirul amoros al papilelor gustative: Sweetheart Macarons by Madame Lucie

Unele povesti de amor ajung sa fie recitate de-a lungul secolelor din pagini ingalbenite de vremuri si presarate cu suspine sau insemne parfumate, altele isi gasesc expresia in efervescenta unei bule de sampanie rostogolita vertiginos in abisul de cristal. Insa cele mai relevante si ispititoare capitole care trezesc emotii, isi lasa amprenta pe papilele gustative si iti trezesc dorinta reintalnirii in zori de zi sau la ceas de seara, printre petale catifelate si asternuturi moi.
Povestea mea de dragoste cu Madame Lucie a inceput in urma cu trei ani si este una cu totul speciala. La inceput a fost dorinta, apoi a intervenit ratiunea si in cele din urma am cedat pasiunii pentru gustul perfect si acaparant, asemenea unui sarut pasional furat de un admirator secret in mijlocul multimii. Crema de trandafir a fost argumentul suprem si a fundamentat relatia noastra, dupa ce cazusem deja in pacatul gurmand invaluit in licoarea vietii mele, cafeaua, in irezistibila ciocolata sau in revigoranta si insinuanta lamaie.

Blatul de tip pricomigdale, din albus de albus de ou, zahar pudra si migdale pudra, in forma circulara, ascunde o crema rafinata dispusa intr-un strat perfect, inocent in aparenta. Tentatia seductiei cu iz decadent, se dezvaluie treptat, intr-un melanj divin de texturi si arome discrete, care surprind fragilitatea primilor fiori ai dragostei cuprinsi intr-o acuarela de senzatii.
Ce altceva este un macaron decat o declaratie de dragoste purtata sub forma unui deliciu sublim, oferit si impartasit cu gratie? In luna februarie Madame Lucie stipuleaza ca iubirea se declara cu Sweetheart Macarons – editia speciala de Valentine’s Day si Dragobete. In fiecare zi, pana pe data de 25 februarie, Madame Lucie, pregateste macarons in forma de inima (roz pastel sau rosu), cu gust de ciocolata sau trandafir, pentru confesiuni aparte soptite timid sau mai degraba sugerate, asemenea unui flirt insinuant.

Cadoul dulce-cuceritor al lunii februarie este disponibil in: Bucuresti (str. Tudor Stefan 26 şi Baneasa Shopping City), Sibiu (bd. Victoriei 29), Constanta (str. Poporului 23 si City Park Mall) si Chisinau (str. Mitropolit Varlaam 75).

Cursuri de machiaj la Giulia Nahmany & Fleurimon PARIS – Makeup Academy

Cursuri de machiaj la Giulia Nahmany & Fleurimon PARIS – Makeup Academy

Tendinte primavara-vara 2013: Stefanel

Tendinte primavara-vara 2013: Stefanel

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!