Cursuri de machiaj la Giulia Nahmany & Fleurimon PARIS – Makeup Academy

O femeie fara machiaj este condamnata la ispasirea pacatelor in afara zidurilor Cetatii Eterne, intr-un exil auto-impus si intr-o permanenta cautare a oglindirii pierdute. Nu ai nevoie de sfaturi si de consiliere? Atunci te poti dedica pelegrinajului si celor sfinte, ocolind fara doar si poate marile capitale si centrele in care frumusetea se respira prin toti porii.
Arta machiajului se invata, schemele cromatice se deprind, iar simtul estetic se educa! Talentul si datele native sunt absolut necesare, insa nu si suficiente pentru a capata relevanta intr-un univers plasmuit cu atat de multe imagini si atat de putine modele care servesc drept surse de inspiratie, mai mult de un sezon si peste care nu se instaleaza plictisul dupa primele 20 de fotografii trase la indigo si studiate pana in cel mai mic detaliu.

Vrei sa devii make-up artist si sa patrunzi in liga profesionistilor? Lasa la o parte maculatura, ia-ti agenda si beauty-case-ul si inscrie-te la scoala! Studiul iti poate rapi din timpul alocat evenimentelor mondene sau networking-ului de suprafata, insa iti va aduce ceva mult mai consistent si palpabil: o pregatire intensa, un bagaj de cunostinte bine sedimentate si aprofundate, o constientizare a propriului parcurs si a pasilor de urmat si mai mult decat atat, o amprenta inconfundabila asupra look-ului feminin.
Tendintele in moda si frumusete se decripteaza la Paris, insa gratie Scolii de Machiaj Giulia Nahmany&Fleurimon Paris, poti absolvi cursurile prestigioasei Academii Fleurimon Paris, fara a fi necesar sa te muti pentru cateva luni in capitala Frantei. Inaugurata in anul 1962 (inregistrarea oficiala la Ministerul Francez al Educatiei a survenit 3 ani mai tarziu), Academia Fleurimon din Paris si-a castigat o bine meritata reputatie de-a lungul deceniilor, pregatind peste 12 mii de make-up artisti de pe intreg mapamondul. Tehnicile de machiaj ale lui Jean Pierre Fleurimon au fost preluate in nu mai putin de 50 de tari, iar cartile sale de referinta au fost traduse in 8 limbi de circulatie internationala (Produits de beaute sans mystere: Introduction a la cosmetologie – 1975, Le maquillage – 1973, Basic Knowledge of Esthetics 2 Vol. – 1996 etc).
Giulia Nahmany a reusit sa aduca prin franciza in Romania programa de cursuri a prestigioasei Academii Fleurimon Paris si sa ofere noi perspective profesionale tuturor celor care isi doresc o cariera bine fundamentata in universul frumusetii. Cursurile MAKE-UP ACADEMY Giulia Nahmany Fleurimon sunt recunoscute la nivel mondial, iar la finalul acestora sunt oferite diplome de la Ministerul Muncii din Romania, precum si de la Academia Fleurimon din Paris. Bref, odata absolvite cursurile, poti practica ca make-up artist oriunde in lume si iti poti urma visul perfectionarii pe toate continentele.

Din luna februarie (luni, 25) incep 3 serii de cursuri la MAKE-UP ACADEMY Giulia Nahmany Fleurimon, fiecare structurate pe module si nivele de expertiza:

Cursul de 1 saptamana (350 euro): Beauty Building (primii pasi in deprinderea tehnicilor de machiaj): cum sa incepi machiajul, linii si umbre ale fetei (demonstratie si practica), trasarea ochilor, machiajul perfect mouth, personalitatea.
Cursul de 1 luna (850 euro): Basic (ideal pentru companiile care doresc sa isi instruiasca angajatii intr-un mod organizat si profesionist) – alegerea produselor, armonia culorilor, cum sa aranjezi machiajul/ce sugestii sa faci clientului, cum sa machiezi ochii, machiaj invizibil, make-up strong, machiajul exceptional.

Cursul de 3 luni (2100 euro): Beauty (ofera cunostintele elementare despre majoritatea tipurilor de make-up si o viziune clara asupra tuturor tipurilor si tehnicilor decriptate la ora actuala): Din ce se compune un machiaj (aplicare de produse, compozitia perfecta), Lectii de morfologie (folosirea culorilor pentru schimbarea volumelor, folosirea luminilor si a umbrelor, intensificare liniilor faciale, sculpting-ul cu ajutorul tehnicilor de machiaj), Lectii de armonie de culorilor, teorii si demo-uri practice, Acoperirea imperfectiunilor, Machiaj de seara, Lectii de machiaj functie de diferite tipuri de personalitate etc.
Fiecare cursant primeste la inscriere un professional make-up case cu un set de pensule, iar toate produsele MAC utilizate in cadrul Academiei beneficiaza de discount-uri speciale.

Inscrierile la cursurile MAKE-UP ACADEMY Giulia Nahmany Fleurimon au inceput deja si doar 10 locuri mai sunt disponibile!

Programul academiei (Bd. Lascar Catargiu nr. 23)  este de luni pana vineri intre orele 10-18, iar pentru mai multe detalii poti accesa site-ul oficial sau poti solicita informatii telefonic (021 311 50 45, 0755 555 222, 0766 282 058) / mail: office@makeupacademy.ro.

Surpriza Victoria 46 in luna martie: un nou brand provocator

Surpriza Victoria 46 in luna martie: un nou brand provocator

Delirul amoros al papilelor gustative: Sweetheart Macarons by Madame Lucie

Delirul amoros al papilelor gustative: Sweetheart Macarons by Madame Lucie

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta