Dahlia Divin Le Parfum en Musique (Givenchy): emotii olfactive dispuse pe o partitura cu fir aurit

Fast, pretiozitate, candoare, vise invaluite in pulbere magica de stele si emotii suspendate pe un portativ olfactiv menit sa deschida sipetul fermecat in care se afla ascunse miracolele finalului de an. In preajma Sarbatorilor, Givenchy dezvaluie o editie limitata, cu totul speciala a parfumului Dahlia Divin si un companion de exceptie: cutia muzicala decorata cu fire aurii stralucitoare si o cheie care odata rotita, prilejuieste intalnirea cu o compozitie exclusiva, inspirata de coloana sonora a campaniei din 2014, a carei protagonista este Alicia Keys.

DAHLIA DIVIN_P146731_A4 PRINTING USE IMAGES_G009737

Parfumul nu este altceva decat calea comunicarii cu divinitatea si purtatorul de mesaje capabil sa creeze un liant intre suflete aparent ratacite intr-o masa amorfa. Dahlia Divin cucereste inevitabil prin prezenta sa unica si captivanta, prin silueta sa eleganta ce se onduleaza precum o felina in labirintul nocturn, pentru ca in final sa isi surprinda alesul cu o cupa de ambrozie in miez de noapte. Asemenea unei zeite descinse dintr-o alta lume, ai carei pasi plutesc cu o gratie infinita pe caldaramul urban, Dahlia Divin aduce cu sine cel mai de pret dar: o esenta deopotriva gurmanda si hipnotizanta, conceputa parca dupa o reteta secreta, neregasita in paginile niciunui manual de seductie.

Magia apare in clipa in care portile sufletului sunt larg deschise si dornice sa primeasca mai mult decat o suita de oaspeti de seama, sarutul cald si tandru al unei muze radiante, de o senzualitate aparte si de un farmec coplesitor. Francois Demanchy a cuprins in Dahlia Divin aura luxurianta a unei prezente cu adevarat remarcabile. Acea femeie care isi insoteste cafeaua de dimineata cu o cupa de sampanie cu lichior framboise, iar seara aseaza pe un platou in nuanta chihlimbarului, delicii savuroase mangaiate de zefirul amorului.

Givenchy-Dahlia-Divin-Eau-de-Parfum Givenchy-Dahlia-Divin-feat.-Alicia-Keys_3

Purtand o spectaculoasa creatie couture brodata manual cu fir auriu, semnata Ricardo Tisci si plasmuita de-a lungul a peste 500 de ore de lucru in atelierele casei Givenchy, Alicia Keys intruchipeaza o reverie olfactiva presarata cu fantezie si nestemate de o frumusete rara. Incantatorul meniu de Sarbatori propus de Dahlia Divin, debuteaza cu un bol cu fructe aurii, prune galbene utilizate frecvent in gastronomia franceza si cultivata in zonele estice, urmate de o infuzie de flori de iasomie (simbol al feminitatii cu conotatii mistice) si de un elixir tulburator ce isi releva fatetele la 3-4 ore dupa “vaporizare”, alcatuit din vetiver, lemn de santal si patchouli.

DAHLIA DIVIN_P146731_A4 PRINTING USE IMAGES_G009736

Simfonia sarbatorilor se deruleaza sub insemnele aurului divin si al protectiei solare, Dahlia Divin Le Parfum en Musique constituindu-se in talismanul ideal al oricarei femei ce detine puterea de a dezgheta inimi, doar prin simpla sa prezenta. Editia limitata Givenchy Dahlia Divin Le Parfum en Musique este disponibila exclusiv in parfumeriile Douglas incepand din luna noiembrie la pretul de 590 lei (EDP 75ml).

Dahlia Divin Le Parfum en Musique (Givenchy): emotii olfactive dispuse pe o partitura cu fir aurit

ARTA de a fi o LADY

Dahlia Divin Le Parfum en Musique (Givenchy): emotii olfactive dispuse pe o partitura cu fir aurit

Frumosul zamislit in clipe suspendate in timp si o incursiune fascinanta in tainele Castelului Pelisor

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!