ARTA de a fi o LADY

Ti-ai dorit vreodata sa iti intalnesti idealul din Oglinda magica? Sa renasti in fiecare dimineata asemenea florilor de lotus si sa iti iei zborul indragostindu-te in fiecare clipa de Viata? Frumusetea nu este un dar efemer menit a starni regrete odata ce a parasit chipul tanar. Frumusetea este puterea de a-ti schimba viata pentru ca atunci cand poarta frumusetii ti se deschide, totul devine posibil in Univers.

LadyLike_AdinaNecula
LADY LIKE este un titlu de noblete a carui pecete sta in sufletul celui care priveste. Nu este un hrisov efemer ci autenticul farmec si respectul elegantei pe care il impune Femeia. Mai mult decat imagine. Mai mult decat stil. I se spune „alchimie feminina”, momentul in care imaginea perfecta e distilata intr-o aparitie tulburatoare.

 

LadyLike_AdinaNecula4

Frumusetea nu este un mister, cel mai adesea este un miracol. Stim cum se realizeaza si cum functioneaza, insa miracolul consta tocmai in faptul ca se intampla. Cu totii avem nevoie de un miracol in vietile noastre, de credinta ca lucrurile pot fi infaptuite atunci cand iti doresti cu adevarat, de curajul de a intampina cu zambetul pe buze acele provocari care ne reordoneaza puzzle-ul interior. Iata de ce LADY LIKE prinde contur sub forma unei noi platforme. Fashion, lifestyle, evenimente, frumusete. Tot ce ai nevoie pentru a pasi in lumea buna! A new YOU, a perfect you!

Orice femeie stie ca, indiferent cat timp ar cheltui pe haine scumpe, nu se poate numi frumoasa fara o piele curata, un ten perfect, par ingrijit, ochi stralucitori si aprinsi, maini superbe, un machiaj inteligent si un parfum misterios. Metamorfoza feminina e momentul in care vei realiza singura in fata Oglinzii cum radiaza din tine acea forta vitala, acel magnet numit farmec. “O iluzie !” ar spune unele femei, dar oglinda mea sta drept marturie a magicei transformări pe care o realizez in realitate. Metamorfoza feminina e momentul in care fluturii se trezesc din miraj. Este momentul LADY LIKE – atunci cand devii intruchiparea propriului ideal.

LadyLike_AdinaNecula2 LadyLike_AdinaNecula3

La un “five o’clock“ de stil la Londra sau la un “cinq à sept“ cochet, te invit sa descoperi alaturi de mine arta de a fi o LADY: fashion, lifestyle, beauty si, evident, toate acele mici secrete pe care o femeie le dezvaluie printre randuri. Rendez-vous in fiecare zi cu LADY LIKE pentru o transformare reala fashion & beauty!

A true LADY, iata un ideal la care aspira atatea femei, un titlu de noblete invizibil care se reveleaza in frumusete si in fiecare gest! Fiecare poseda in secret aceasta „diadema”, dar pentru a o face sa straluceasca este nevoie de arta frumusetii si de un specialist care alcatuieste formule unice pentru reusite depline.

Doresc prin LADY LIKE sa ofer fiecarei femei posibilitatea de a-si contura idealul prin arta frumusetii, pentru ca ce altceva este o LADY daca nu intruchiparea propriul ideal? Puternica si hotarata, stapana a propriului destin, fiecare femeie este pentru mine o creatoare a propriului portret. Arta de a trai elegant, arta de a privi viata in nuantele infinite ale curcubeului ca intr-o paleta imensa de farduri. Arta de a te transforma explorand fiecare colt al lumii asa cum eu il fac pentru a-ti aduce ultimele noutati fashion. Arta de a te explora in oglinda pentru a te revela.

LadyLike_AdinaNecula5

Arta de a fi frumoasa
Arta de a fi eleganta
Arta de a fi mereu TU
Arta de a comunica
Arta de a dezvalui
Arta de a oglindi
Arta de a deveni propriul ideal

LADY LIKE ADINA NECULA

LadyLike_AdinaNecula7

Credite shooting:
Fotografii – FotografulTAU.ro
Hairstyle – Cristian Scutaru (.1 Concept) | Manicure – Andreea Beatrice Lascu (nail expert)
Tinuta – rochie Cristina Savulescu | sandale CONDUR by alexandru (colectia primavara-vara 2016) | inel cu perla Pandora

Multumiri speciale se indreapta catre Marian Buhnici, cel care a reusit sa transpuna conceptul LADY LIKE ADINA NECULA in noua platforma online:)

ARTA de a fi o LADY

Expozitia de bijuterii-concept Ensemble of Broken Pieces la Castelul Pelisor

ARTA de a fi o LADY

Dahlia Divin Le Parfum en Musique (Givenchy): emotii olfactive dispuse pe o partitura cu fir aurit

Articole recente

There are 5 comments

    1. Adina Necula

      Iti multumesc tare mult pentru aprecieri, Cristina si pentru faptul ca ma urmaresti. Sper sa revii cu drag si cat mai des pe blogul meu:)

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!