Studioul de machiaj virtual Artistry

Adio frumusete mult prea simpla si lejeritate asezata sub pretextul unei relaxari sinonime cu neglijenta. Gratie erai digitale care ofera o simulare cat se poate de realista a modului de adaptare a produselor de machiaj propriei fizionomii, nu mai ai nicio scuza pentru a nu arata impecabil in fiecare zi. Adresele se schimba, tocmai pentru a facilita accesul la un univers al idealurilor palpabile, un univers in care visele se traiesc din plin, care nu te constrange si care iti lasa libertatea sa evoluezi odata ce degusti din seva rafinamentului discret.

La final de an, Amway prezinta studioul de machiaj virtual Artistry, o aplicatie online extrem de bine conceputa pana in cel mai mic detaliu, care exceleaza la capitolul facilitate a utilizarii si functionalitate.  Accesand aplicatia, poti selecta fie unul dintre modelele predefinite, fie poti alege sa utilizezi propria fotografie pentru generarea look-urilor.

De indata ce ai selectat o fotografie reprezentativa, preferabil in care sa porti parul strans, astfel incat sa ai chipul relevat cat mai clar si trasaturile sa fie vizibile in intregime, va trebui sa definesti cu ajutorul unor indicatori, in cativa pasi simpli, zonele de contur ale ochilor si buzelor. In studioul de machiaj virtual Artistry vei putea experimenta diferite tipuri de machiaj, fara teama de a gresi, incepand cu selectarea fondului de ten, a corectorului, a pudrei, a fardului de obraz si a celui de pleoape, a eyeliner-ului si terminand cu alegerea unei coafuri sau a unei culori de par la care te gandeai de multa vreme, insa pe care nu ai avut curajul sa o incerci.

Absolut toate produsele de machiaj Artistry pentru ochi, obraji, ten sau buze, sunt ordonate intr-o paleta larga de tonuri calde si reci, iar cele pe care le selectezi pentru realizarea machiajului virtual sunt adaugate automat intr-o lista personalizata care poate fi printata sau trimisa prin e-mail, impreuna cu look-ul final. Iar daca nu reusesti sa iti gasesti inspiratia, studioul virtual de machiaj iti sugereaza cateva machiaje complete, de zi sau de seara, pe care le poti exersa acasa.

In curand, va voi dezvalui secretele unuia dintre produsele inovatoare Artistry: fondul de ten Youth Xtend!

Studioul de machiaj virtual Artistry

Daruieste o atingere magica: Allegria Wellness

Studioul de machiaj virtual Artistry

Licitatia de Iarna: editie aniversara Artmark dupa 5 ani

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!