Creme antirid potrivite pentru varsta de 30 de ani

Cremele antirid destinate utilizarii in jurul varstei de 30 ani, au plusat in ultima perioada la capitolul ingredienti activi si compozitie, iar marcile au sesizat nevoile tot mai acute pe acest segment, lansand game complete de ingrijire: geluri de curatare, lotiuni de tonifiere, creme de zi, seruri cu efect de lifting si creme de noapte regeneratoare.

Contrar unei perceptii eronate sau mai bine zis unui prag psihologic dificil de depasit, femeile tind sa amane momentul alegerii unor creme antirid potrivite varstei. Iar pana ce acestea nu devin vizibile in punctele cheie, majoritatea se consoleaza sub umbrela ignorantei cu gandul ca mai pot astepta.

Ridurile insa nu asteapta momentul de gratie in care femeile se declara pe deplin impacate cu trecerea timpului si decid sa se ridice de pe divanul confesiunilor si al lamentarilor inutile. Inca de la varsta de 24-25 de ani, productia de colagen incepe sa se diminueze, iar primele riduri se formeaza incet dar sigur, ajungand sa se prezinte in oglinda drept niste linii fine in jurul ochilor sau pe frunte. In codul genetic al fiecarei femei se poate deslusi si predispozitia spre ridare. Unele riduri sunt programate sa apara, altele pot fi reversibile, in timp ce unele se accentueaza odata cu varsta.

Alimentatia dezechilibrata, stresul cotidian la locul de munca, lipsa celor 8 ore de somn necesare pentru regenerarea celulara (la miezul noptii spre exemplu, procesele de regenerare ating punctul maxim), poluarea, variatiile de temperatura, radiatiile solare, toate acestea contribuie din plin la scaderea tonusului si a calitatii pielii, de unde si lista problemelor specifice: deshidratare, fermitate diminuata, semne se oboseala vizibile (cearcanele adanci apar la peste 50% dintre femei chiar inainte de 30 de ani), ten tern si cu imperfectiuni (dupa 30 de ani melanina incepe sa nu mai fie repartizata uniform), riduri vizibile.

Citeste in continuare despre cremele antirid potrivite pentru varsta de 30 de ani.

Creme antirid potrivite pentru varsta de 30 de ani

Cars 2: o aventura animata la putere maxima

Creme antirid potrivite pentru varsta de 30 de ani

Creme, unturi si emulsii corporale

Articole recente

There is one comment

  1. madalina

    Ai foarte mare dreptate, nu trebuie sa asteptam pana cand ridurile sunt mult prea vizibile ca sa aplicam o crema. Cel mai important pas este prevenirea, deci trebuie sa folosim creme antirid din timp.
    Eu una folosesc crema cu acid hialuronic din gama DermaE si sunt foarte multumita si o recomand tuturor.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!