Cars 2: o aventura animata la putere maxima

Cars 2 m-a incantat nevoie mare, ieri seara la Cinema City Cotroceni, sala IMAX transformandu-se pret de cateva ore intr-un loc comun de distractie pentru toate grupele de varsta.


Nu am plecat la film cu asteptari prea mari, dat fiind ca rareori continuarile animatiilor reusesc sa se ridice la un nivel multumitor. Puzderia de masini vorbitoare in frunte cu vedeta Lightning McQueen, se prezinta insa intr-o nota si mai amuzanta decat in prima parte a seriei, virand cu succes spre podiumul de premiere al filmelor de animatie lansate anul acesta.

In primele minute eram extrem de curioasa sa observ ce modele noi de masini au fost integrate in film si cat de atent au fost reproduse. De la masini vintage si Aston Martin-uri de colectie si pana la ultimele monoposturi de Formula 1, pelicula animata radiografiaza cu minutiozitate cateva decenii, iar in mod surprizator atasamentul se produce, poate si in virtutea nostalgiei, de cateva modele care la ora actuala mai pot fi admirate doar in fotografii, muzee sau colectii private.

Citeste continuarea cronicii mele aici.

Cars 2: o aventura animata la putere maxima

TheRunthrough sau vitrina virtuala a rezervarilor de accesorii

Cars 2: o aventura animata la putere maxima

Creme antirid potrivite pentru varsta de 30 de ani

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!