Noile fiole Babor Love: o cura intensiva de 7 zile pentru un ten regenerat si vizibil mai ferm

Fiolele concentrate in ingrediente active performante Babor aproape ca nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt unul dintre bestseller-urile brandului la nivel mondial, iar popularitatea lor este pe deplin justificata de eficienta dovedita si de actiunea tintita la nivel cutanat. In primavara-vara 2021, Babor lanseaza un set nou alcatuit din 7 fiole pretioase atat la propriu, cat si la figurat. Babor Love Gold Collection – Beauty in a Bottle vine in intampinarea visurilor de frumusete ale tuturor femeilor, concentrand in fiolele de un auriu stralucitor, serumuri specifice intr-un dozaj optim pentru un efect regenerant, revitalizant si de redare a fermitatii si elasticitatii pielii. Un tratament cosmetic de exceptie, gata pregatit pentru a fi realizat la domiciliu.

“Sunt chiar atat de performante fiolele Babor?”. Aceasta este una dintre intrebarile recurente care acompaniaza aproape fiecare sesiune de consultanta personalizata de skincare, si la care raspunsul meu consta invariabil intr-un “DA” ferm, urmat de o explicatie detaliata. In primul rand, fiolele cosmetice ca atare nu sunt o inventie de data recenta si nici o moda menita sa sustina transformarea unui segment de piata nisat in mainstream. Fiolele din sticla inchise ermetic au fost concepute prima data in anul 1890 de catre farmacistul francez Stanislaus Limousin, in perioada respectiva fiind utilizate pentru pastrarea solutiilor sterile de uz farmaceutic.

Cateva decenii mai tarziu, chimisti cu viziune si talent, precum Josep Martitor, animati de dorinta de a identifica cele mai bune formule pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii, au inceput sa colaboreze cu medici dermatologi pentru a pune la punct tratamente topice ultra-concentrate si cu rezultate rapide. Formatul ales pentru comercializarea acestora – fiola. Pe de o parte, acest packaging s-a dovedit ideal pentru protejarea formulei de contactul cu aerul si de procesele de oxidare inerente (un nivel superior de stabilitate, care nu putea fi obtinut prin nicio alta metoda), si pe de alta parte a primat latura practica, constand in usurinta folosirii la domiciliu si in administrarea controlata. Astfel a luat nastere o noua categorie care a revolutionat piata dermato-cosmeticelor – fomulele magistrale concepute in laboratorul farmaceutic si comercializate sub forma de fiole concentrate cu efecte vizibile si rezultate imediate.

Companii precum Babor, care beneficiaza de o expertiza stiintifica vasta si de laboratoare proprii de cercetare si dezvoltare, au dus mai departe conceptul de fiole cosmetice tratament, declinandu-l in serumuri cu actiune extrem de precisa, menite a fi utilizate in cure pe durata scurta de timp – intre 3 zile si maxim 3 saptamani. Din punct de vedere al concentratiei de activi, fiolele reprezinta maximum existent la ora actuala pe piata. Iar pentru ca sunt gandite astfel incat sa fie absorbite aproape instantaneu in piele, se aplica intotdeauna primele in ritualul de skincare.

Ordinea este urmatoarea: fiola –> serum –> crema.

Continutul unei fiole este practic un serum, insa intr-o varianta de cateva ori mai concentrata comparativ cu un produs obisnuit. Acesta este si motivul pentru care fiolele se folosesc in cure “soc”. Actiunea fiolelor este ultra-precisa si urmareste indepliniarea unui obiectiv specific de frumusete. Fiolele Babor Gold collection – Beauty in a Bottle, vizeaza regenerarea, lifting-ul si redarea fermitatii tenului. Totul in decurs de 7 zile cat dureaza tratamentul intensiv. Primele 4 fiole au in vedere stimularea proceselor de regenerare care au loc in timpul noptii, infuzand pielea cu ingrediente active in concentratii ridicate care prin natura lor nu pot fi ambalate in flacoane sau nu pot fi folosite pe o durata mare. Urmatoarele fiole vizeaza un efect tridimensional de combatere a semnelor imbatranirii cutanate, mai precis optimizarea unor functii ale pielii aflate fie in stare latenta, fie diminuate din pricina inaintarii in varsta. Serul concentrat continut in interiorul fiolelor actioneaza asemenea unui stimul al proceselor implicate in sinteza de colagen si de elastina, rezultatul fiind o imbunatatire vizibila a elasticitatii pielii si o fortifiere a tesuturilor de sustinere. Astfel se explica si efectul “wow” dupa o asemenea cura-tratament. Majoritatea femeilor isi privesc tenul in oglinda, observa o schimbare in bine, insa nu pot identifica cu precizie ce anume s-a modificat in ecuatia aparentei. Ei bine, primul aspect remarcabil este ca trasaturile faciale sunt mai bine definite, pielea prezinta un aspect mai neted si mai luminos, iar micile imperfectiuni sunt diminuate.

Desigur, aplicabilitatea fiolelor Babor nu se reduce doar la acest areal, ci vizeaza absolut toate problemele punctuale care se afla pe lista de preocupari feminine, atat in ceea ce priveste preventia, cat si corectia sau raspunsul S.O.S la “urgentele” de beauty. In portofoliul Babor exista fiole concepute pentru a proteja pielea de actiunea factorilor de mediu nocivi, sau pentru a completa schema de tratament pentru tenul sensibil si reactiv, la fel cum exista si fiole cu efect calmant post-expunere la soare, cu efect anti-aging, purifiant (pentru tenul combinat sau gras) sau de redare a luminozitatii.

Indiferent de varianta aleasa, ceea ce trebuie retinut in final este urmatorul lucru: fiolele nu suplinesc o rutina de ingrijire adaptata nevoilor tenului si conditiei acestuia, ci vin doar in completarea acesteia, introducand in ritualul cosmetic o serie de activi puternici pe care pielea nu i-ar putea asimila si tolera daca ar fi aplicati zilnic.

Produsele Babor sunt disponibile pe https://www.toplineshop.ro/ si in boutique-ul Topline situat pe Blv. Regina Maria nr.14.

Noile fiole Babor Love: o cura intensiva de 7 zile pentru un ten regenerat si vizibil mai ferm

Rouge Allure Velvet Le Lion: colectia exclusiva de rujuri de buze mate Chanel, inspirata de simbolul leului

Noile fiole Babor Love: o cura intensiva de 7 zile pentru un ten regenerat si vizibil mai ferm

Totul despre maximizarea capitalului hidric al pielii si despre noul ser facial Guinot Hydra Summum, capabil sa redea integritatea fizica si functionala

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta