Cool Sculpting – inghetarea grasimii

O noua metoda de reducere a depozitelor de grasime din organism se dovedeste a fi relevatia anului in materie de ingrijire corporala prin metode non-invazive. Femeile care isi doresc sa scape de cativa centimetri din circumferinta taliei sau a coapselor, fara a recurge la liposuctie, au posibilitatea de a incerca programul de “cool sculpting”, prin care celule adipoase sunt aduse la o temperatura scazuta, suficienta pentru a fi distruse in doar cateva saptamani.

Vara trecuta FDA a aprobat acest tratament pus la punct de Zeltiq (o companie care are ca scop dezvoltarea de proceduri non-invazive pentru reducerea excesului de grasime) iar reactiile celor care l-au incercat pana acum sunt cat se poate de bune (o sedinta in Statele Unite costa in jur de 800 de dolari).

Cool sculpting izoleaza anumite parti ale corpului (zona stomacului, soldurile etc) si ingheata celulele grase cu ajutorul unui aparat. De-a lungul unei proceduri ce dureaza aproximativ 2 ore, lipocitele (celulele grase) sunt aduse la o temperatura scazuta, fara insa a afecta celelalte celule ale corpului.

Nu este suficient un singur tratament pentru obtinerea efectelor dorite, ci o terapie sustinuta de-a lungul a 3 sau 4 luni. Stratul de grasime poate fi redus cu 20 pana la 40 de procente, insa atentie la indicatii. Cool sculpting este potrivit pentru persoanele care isi doresc sa elimine un surplus de grasime din anumite zone, insa care nu se confrunta cu probleme de supraponderabilitate sau obezitate.

Este necesar un regim alimentar controlat de-a lungul intregii perioade de proceduri, precum si dupa incheierea acestora. Imbucurator este faptul ca pacientii isi pot relua activitatile imediat dupa tratament (nu se confrunta cu dureri sau cu reactii secundare) si ca acesta din urma devine o alternativa viabila pentru femeile cu o hipersensibilitate a pielii care pana acum nu puteau apela la liposuctie sau alte proceduri specifice.

Cele mai asteptate parfumuri in 2011

Cele mai asteptate parfumuri in 2011

Honeysuckle: culoarea anului 2011

Honeysuckle: culoarea anului 2011

Articole recente

There are 4 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!