CND English Garden: sase nuante delicate de lacuri de unghii care infuzeaza cu optimism zilele de primavara

Intr-un context social marcat de schimbari profunde, temeri si angoase, universul frumusetii incearca sa reflecte in maniera proprie tot ceea nu mai poate fi redat prin ceea ce pana nu demult consideram a fi recurent, implicit sau uzual. Suntem constransi sa ne distantam, insa cu toate acestea suntem indemnati sa ne creem noi deprinderi care ne reconecteaza cu o serie de elemente basic – tactile, vizuale, auditive, si care ne ofera prilejul de a evada in doar cateva clipe din cotidian. Noul escapism este excelent sustinut la nivel cromatic prin colectia CND English Garden, o invitatie irezistibila la un 5 O’Clock Tea, intr-o gradina tipic englezeasca, parfumata cu miresme suave si dezvoltata pe un fundal pastelat de o rara finete.

Au trecut aproape opt ani de cand lacurile de unghii CND, atat in varianta Vinylux – formule saptamanale, cat si Shellac – lacuri reactive UV, potrivite pentru manichiura semipermanenta, m-au convins ca isi merita pe deplin statutul de produse “cult”. Am scris in repetate randuri despre CND, am luat parte la zeci de lansari ale brandului, am discutat cu traineri internationali si specialisti in domeniu, am studiat toate formulele existente pe piata si nu o spun pentru ca sunt preferatii mei, dar testand tot ce se poate testa pana in prezent, numai chimistii companiei puteau duce banalul lac de unghii la nivelul urmator. Nu intamplator, CND are si cele mai multe formule patentate dintre brandurile specializate in produse pentru manichiura, dar si resurse educationale impresionante dedicate profesionistilor si saloanelor.

Spre deosebire de alte companii specializate mai ales in dezvoltarea de game cromatice diversificate, CND mizeaza pe stiinta si pe formulari care chiar daca restrang uneori paleta de optiuni (de exemplu, este extrem de dificil sa dezvolti intr-un ritm alert sisteme de manichiura noi sau culori reactive UV), se pozitioneaza drept inovatii absolute si schimba complet regulile jocului. Iar la acest capitol merita mentionat Vinylux Gel-Like Effect Top Coat, un produs care se aplica la finalul manichiurii si care confera unghiilor naturale stralucirea similara unui gel profesional, sistemul patentat si castigator a numeroase distinctii internationale Brisa Gel, care permite obtinerea unei manichiuri tehnice extrem de rezistente, insa cu aspect cat se poate de natural, Cuticle Eraser – o crema exfolianta pentru cuticule pe baza de alfa hidroxi acizi, Rescuerxx – un tratament pe baza de keratina si ulei de jojoba, care repara unghiile deteriorate si le imbunatateste conditia inca din prima saptamana de utilizare si desigur Shellac – sistemul de manichiura semipermanenta care asigura un rezultat natural, rapid si de durata, fara a afecta unghiile si fara a necesita pilire.  

CND English Garden, colectia de sezon a brandului, este atat o oda inchinata pastelurilor delicate, romantismului si feminitatii clasice, cat si un indemn la echilibru, armonie, eleganta si optimism. Palata de nude-uri, rozuri, alb semi-pur si menta sugereaza o primavara infloritoare, din care transpare cat se poate de clar dorinta de stabilitate, de confort si de “slow living”. Nimic nu este intamplator, nici chiar in arealul frumusetii, acolo unde tendintele si colectiile sunt creionate cu mult inainte ca ele sa fie prezentate publicului larg. Institutele de prognoza si decriptare a tendintelor la nivel mondial includ de ani buni in discursurile lor ideile de “organic”, “natural” si mai nou “sanctuar”. Povestea gradinii a l’anglaise CND aduce cu sine, dincolo de sase propuneri cromatice absolut splendide, sentimentul de sanctuar in caminele noastre. Este vorba despre lacuri de unghii luminoase, care par ca imprastie stresul lumii exteriorare, care ne dau o stare de buna dispozite si care ne incarca cu energia de care avem nevoie pentru a merge inainte cu mai multa incredere si optimism. Mai mult decat atat, formulele produselor permit o aplicare usoara si rapida, indiferent de gradul de indemanare, si un rezultat perfect, omogen, care se mentine fara probleme pana la o saptamana in varianta lacului clasic Vinylux si cel putin doua saptamani in varianta lacului reactiv UV Shellac.

  • Flowerbed Folly – un bej neutru, adaptabil si clasic.
  • Soft Peony – rozul cald si delicat al bujorilor
  • Lady Lily – un alb elegant, clasic si semi-pur, de crin
  • Kiss From a Rose – un roz optimist, delicios de incantator si fermecator ca obrajii imbujorati de emotie
  • Carnation Bliss  – o varianta delicata de roz, usor de purtat pe cont propriu dar si suficient de sic pentru a fi “asortat” cu orice alta culoare
  • Magical Topiary – un vernil mentolat proaspat si revigorant

Un colt de exceptionala frumusete, numai bun pentru a ne “ascunde” de norii gri si a degusta putin din deliciile unei primaveri care isi continua cursul. Intreaga colectie CND English Garden este disponibila online pe www.toplineshop.ro si beneficiaza in aceasta perioada de 30% discount, la care se adauga 10% extra reducere la plata cu cardul (1% din profit este donat luptei impotriva COVID-19).

Citeste si “Manichiura la domiciliu: ustensile, tehnici de aplicare si produse menite sa iti faca viata mai usoara”.

CND English Garden: sase nuante delicate de lacuri de unghii care infuzeaza cu optimism zilele de primavara

Manichiura la domiciliu: ustensile, tehnici de aplicare si produse menite sa iti faca viata mai usoara

CND English Garden: sase nuante delicate de lacuri de unghii care infuzeaza cu optimism zilele de primavara

SENSE isi continua activitatea online si prioritizeaza siguranta clientilor si angajatilor

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta