Cluj Napoca Fashion Week

Dupa vestea anularii Festivalului Pasarela 2010 din acest an si in conditiile in care Romanian Fashion Week nu pare a prinde aripi, iata ca un nou eveniment de moda se anunta la orizont: Cluj Napoca Fashion Week.


Cluj Napoca Fashion Week se va desfasura in perioada 14-17 aprilie, la Colors Events&Ballroom Cluj. Noutatea adusa cu sine de CNFW consta intr-o participare internationala. Astfel, alaturi de designeri romani, la Cluj vor avea ocazia sa isi prezinte colectiile toamna-iarna 2010-2011 si designeri din Austria, Ungaria sau Polonia.

Pana la aceasta ora, pe lista designerilor romani confirmati se numara: Claudia Castrase, Livia Mihu, Manuela Zamfir, LuLuAh, Mihaela Ciurlugea etc.

Pentru directia artistica a festivalului, organizatorii evenimentului, agentia de modele NANA FASHION, se afla in tratative cu  Alin Galatescu.

Mai multe informatii despre CNFW va voi putea oferi pe parcursul zilelor urmatoare. Pana atunci puteti urmari conturile de twitter @CN_Fashion_Week si facebook , iar pentru orice alte detalii legate de festival (eu ma ocup de Fashion PR) scrieti-mi pe adresa adina.necula@gmail.com.

Cluj Napoca Fashion Week

Girls Night Out: Cupid Loves Singles

Cluj Napoca Fashion Week

Sherlock Holmes din sala VIP

Articole recente

There are 5 comments

 1. Ludmila Corlateanu

  in afara de Claudia, pe restul nu-i cunosc.
  exista vre-o comisie sau consiliu artistic? eu am avut senzatia ca se intra doar pe un criteriu. In acest caz o sa asistam la showul fratelui mai mic al BFW…
  tu ce crezi, Adina?…

  1. adinanecula

   Desigur Ludmila exista o echipa care face selectia designerilor. Nu se doreste sub nici o forma un BFW ci un festival care sa aiba ceva de spus in peisajul modei din RO. Voi tine pe toata lumea la curent pe masura ce detaliile vor fi puse la punct. Saptamana care vine vom lucra intens cu totii, iar eu bineinteles voi comunica absolut toate punctele ce trebuiesc stiute.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!