Esarfe M Scarves&Accessories: colectia speciala dedicata Valentine’s

M Scarves&Accessories intampina sarbatoarea iubirii, cu o editie limitata de esarfe din matase naturala, presarate cu cristale Swarovski, care trezesc emotii si pasiuni fulgeratoare, asemenea dragostei la prima vedere.

Valentine’s Day constituie un prilej minunat pentru a impartasi si pentru a darui din tot sufletul, pentru a surprinde pe cei apropiati cu un cadou special si pentru a le oferi un moment de bucurie. Nu este vorba despre data in sine trecuta in calendar si despre alinierea la tendinte intr-o goana nebuna dupa daruri, ci despre un motiv in plus pentru a transforma o zi obisnuita intr-una cu adevarat extraordinara.

Esarfele M Scarves&Accessories, realizate manual din cea mai fina matase naturala sau bumbac cu matase, exprima un intreg univers interior, marcat de sensibilitate si sublimat in detalii aparte. De la mesajele inscrise pe laturile capacului, menite sa introduca clientul in tainele descoperirii produsului (Love it before you see it, See it before you feel it, Feel it before you touch it, Touch it before you sense it) si pana la modul de prezentare (hartia de matase care protejeaza esarfele si crenguta de levantica care imprima o aroma subtila), estetica M Scarves&Accessories denota pasiune si dragoste pentru fiecare aspect al creatiei si pentru femeile care isi regasesc capitole din viata in accesorii cu suflet.
Cinci modele de esarfe din matase au fost special concepute pentru a celebra iubirea in toate formele ei de manifestare. De la visiniul misterios, senzual si hipnotizant, asemenea petalelor de trandafir si pana la acuarela superba in tonuri de vernil, galben, ivoire, violet si rose, premergatoare primaverii si revelatoare a starilor si emotiilor puternice, esarfele M Scarves&Accessories – Valentine’s Day Edition amintesc de cele mai frumoase sentimente umane si sunt gata sa fie oferite in dar.

Mai mult decat atat, fiecare dintre cele cinci variante de esarfe este insotita optional de un aranjament floral conceput functie de cromatica produselor si adaptat temei fashion propuse. Prin intermediul parteneriatului cu Flower Decor (http://flowerdecor.ro/), M Scarves&Accessories ofera posibilitatea realizarii unei adevarate surprize persoanei dragi, alaturand esarfa preferata, unui buchet floral inmiresmat.

Esarfele incluse in colectia speciala M Scarves&Accessories – Valentine’s Day Edition, pot fi comandate trimitand un e-mail pe adresa madalina.stan@mscarves.ro sau accesand pagina de Facebook dedicata.

Esarfe M Scarves&Accessories: colectia speciala dedicata Valentine’s

Chanel Haute-Couture primavara 2013

Esarfe M Scarves&Accessories: colectia speciala dedicata Valentine’s

Primul fond de ten Académie: Soin Régénérant

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta