Cinci nuante vibrante pentru saruturi irezistibile: colectia capsula de rujuri Givenchy

“Sometimes a simple encounter develops into a close friendship.” Asa s-a intamplat  in urma cu foarte multi ani, cand Liv Tyler il intalnea pe Nicolas Degennes, directorul artistic al liniei de make-up Givenchy. Nu intamplator Liv este de cateva sezoane, imaginea unora dintre cele mai importante lansari ale brandului, rezonand ideal cu universul aparte al frumusetii, imbogatit in mod constant de Nicolas Degennes cu noi produse menite sa se constituie in tentatii irezistibile.
In 2010, chiar in aceasta perioada, ma aflam in birourile Givenchy, studiind atent pigmentii de culoare, plansele de lucru, mostrele etichetate care isi asteptau randul la testare si mai presus de toate, intretinand o conversatie fascinanta cu Nicolas. Pasiunea sa pentru machiajul cameleonic, pentru nuantele adaptabile, pentru inovatie extrema in privinta formulelor, am intuit-o inca din prima jumatate de ora, cand in ciuda uimirii mele, Nicolas parea sa nu fie defel multumit de stadiul de dezvoltare al produselor in fata carora sucombasem instant. „Nu ai vazut inca nimic. Urmatorii 2-3 ani vor deschide o noua era„, imi marturisea Nicolas cu atat de multa convingere, incat curiozitatea mea depasise cota maxima.

Iata ca in toamna aceasta, o noua colectie capsula de rujuri Givenchy isi face debutul la balul frumusetii si are toate sansele la titlul de regina toamnei. Cele mai frumoase nuante de rujuri ale marcii sunt incluse in editiile limitate, iar Lively Collection nu este cu nimic mai prejos. Trei noi variante ale Rouge Interdit si alte doua Rouge Interdit Shine, contureaza o poveste de dragoste absolut fermecatoare, in care saruturile devin cand tandre si romantice, cand pasionale si misterioase.
Fara doar si poate, rujul vedeta al colectiei, care intriga din primele secunde, este Rouge Interdit Liv’s Lips no.62. Invaluit in negru si asortat look-ului in tendinte al toamnei, elegant, misterios si incredibil de intrigant, Rouge Interdit Liv’s Lips no.62 se transforma in contact cu buzele intr-un mov cu tenta rose, pentru un aspect „just-bitten”. Gratie formulei speciale, care are la baza pigmenti de eozina (folosita inca din anii ’20 in rujurile de un rosu intens, extrem de rezistente pe buze), nuanta rujului se adapteaza tuturor carnatiilor, prezentandu-se intr-o cu totul alta lumina, functie de ph-ul fiecarei femei.

Marsand pe multifunctionalitate, Rouge Interdit Liv’s Lips no.62 se poate prelinge si pe pometi, pentru un plus de luminozitate si pentru o nuanta subtila conferita look-ului.

Bogate in ceruri de albine, ulei de castor sau de camelina, rujurile din gama Rouge Interdit sau Rouge Interdit Shine, exceleaza la capitolul confort, hidratare si intensitate a culorilor (uleiurile continute in rujuri, fie ca sunt de natura minerala, fie ca sunt uleiuri vegetale hidrogenate ajuta la dispersia pigmentilor de culoare).

Rouge Interdit Lively Carmine no.60

Rouge Interdit Lively Red no.61

Alaturi de rujul all black care se metamorfozeaza in contact cu buzele, Lively Collection by Givenchy, ofera inca patru tentatii tomnatice: un rosu carmin vibrant si profund (Rouge Interdit Lively Carmine no.60), un rosu luminos si sofisticat (Rouge Interdit Lively Red no.61), un bej-nude cu straluciri subtile (Rouge Interdit Shine Lively Nude no.31) si un roz perlat delicat (Rouge Interdit Shine Lively Shine no.32). Fiecare dintre cele cinci rujuri ale colectiei capsula Givenchy – Lively Collection sunt disponibile la pretul de 117 lei.

Rouge Interdit Shine Lively Nude no.31
Rouge Interdit Shine Lively Shine no.32

Cinci nuante vibrante pentru saruturi irezistibile: colectia capsula de rujuri Givenchy

Andreea Tincu&Sense primavara-vara 2013: Like a Lady

Cinci nuante vibrante pentru saruturi irezistibile: colectia capsula de rujuri Givenchy

Lovely Day by Ramon Monegal: esenta fericirii cuprinsa intr-o clipa

Articole recente

There are 3 comments

    1. Adina Necula

      Recunosc un produs excelent atunci cand il vad, iar in cei peste 9 ani de cariera, am testat tot ce era posibil. Formulele Givenchy se numara printre cele mai bine gandite si adaptate buzelor…chiar si celor care manifesta hipersensibilitate. La acest capitol si Chanel sau Dior exceleaza, insa despre fiecare pe rand.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!