Gene false din hartie Paperself

Am descoperit genele false din hartie Paperself in urma cu aproximativ o luna si de atunci incerc sa aflu mai multe detalii despre brand. In mod cert, prefigureaza o noua tendinta in universul frumusetii, iar in Londra deja au fost adoptate in look-ul cotidian al femeilor. Pentru astazi am realizat un material amplu despre genele false din hartie, pe care va invit sa il parcurgeti integral aici.

Noutatea sezonului, consta in aplicarea genelor din hartie. De fapt, acestea nu s-au lansat recent pe piata, insa de abia acum putem vorbi despre conturarea unei tendinte in machiaj, care vizeaza noi dimensiuni estetice capabile sa plaseaze intr-un plan secundar tot ceea ce credeam ca stim despre design.

Arta, traditia si inovatia in frumusete sunt reunite sub brandul Paperself, devenit sinonim cu minunatele si spectaculoasele gene false realizate din hartie. Lansat in anul 2009, la initiativa designerului de origine taiwaneza Chunwei Liao, stabilit in prezent la Londra, Paperself ofera o noua interpretare artei decuparii hartiei exercitata la cel mai inalt nivel in cultura chineza.

Nu intamplator, modelele de gene false Paperself comporta si o conotatie simbolica: caii reprezinta succesul, bujorii atrag norocul, florile de piersic celebreaza romantismul si amorul, paunii simbolizeaza zilele norocoase, fluturii emana libertate, frumusete si sensibilitate, iar clovnii aduc potrivit traditiei chineze, fericirea si implinirea sufleteasca.

Citeste continuarea articolului aici.

ABSOLUT Designers Night Out: intra in posesia unei invitatii

ABSOLUT Designers Night Out: intra in posesia unei invitatii

Machiajul de Halloween

Machiajul de Halloween

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!