Chanel – Haute Couture primavara 2011

Ziua a doua din calendarul prezentarilor Haute Couture, a adus in prim-plan show-ul Chanel, pe care il asteptam cu maxim interes. De aceasta data Karl Lagerfeld a propus un tip diferit de estetica, schimband cateva elemente cheie in modul de concepere al show-ului.

Modelele au parut a fi niste prezente angelice, firave, a caror trecere starneste uimire si contemplare. Machiajul aproape imperceptibil a dezvaluit imaginea unui tip feminin marcat de discretie si rafinament. S-a renuntat cu totul la make-up-ul intens, la liniile intunecate si la pigmentii de culoare vii, in favoarea unui look nude, radiant.

Moda coboara cu picioarele pe pamant, sau referitor la inceputurile Casei Chanel, din saloane in strada. Tocurile lipsesc cu desavarsire, accentul cazand pe balerinii cu botul ascutit si schimbarea de alura.

Stralucirea fina emanata de fiecare aparitie a sustinut compunerea unui peisaj aproape ireal, desprins dintr-o glob muzical de sticla, a carei cheie odata intoarsa scoate la iveala piruetele unei balerine.

Click pe poze pentru a le vedea la marimea originala.

Materialele sunt extrem de dificil de definit, Karl Lagerfeld surprinzand in ultimele sezoane prin textilele inovatoare si suprafetele care trimit cu gandul la diferite elemente naturale sau high-tech. Broderiile speciale urmeaza diferite motive, de la romburi si pana la crengi unite intr-o retea hipnotizanta, iar sclipirile rochiilor in A se tes pe un borangic fin si delicat.

Mai jos puteti vedea intreaga prezentare Chanel – Haute Couture primavara 2011.

Chanel – Haute Couture primavara 2011

Christian Dior – Haute Couture primavara 2011

Chanel – Haute Couture primavara 2011

Un club de gentlemeni intr-un univers high-tech

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!