Coco Noir: noua aroma Chanel

Coco Noir este imbratisarea plina de vitalitate a zorilor de zi, roua picurata pe incheietura mainii dintr-un potir magic, condimentul secret al cafelei care iti dezmiarda simturile si care prilejuieste intalnirea cu noul sezon. Este lumina si exaltare printre umbre, firul de aur care conduce spre descoperiri neasteptate, cheia care deschide anumite porti si in aceleasi timp fereaca altele fara remuscari.
De aproape 48 de ore am imbratisat Coco Noir si nu ma mai pot desprinde din ale sale mreje invaluitoare. M-a fermecat prin discretie, m-a cucerit cu o simfonie de iasomie si trandafir, iar seara mi-a oferit melanjul ideal pentru un somn dulce si linistit, adaugand ultimei cafele cateva picaturi de vanilie. Nu a incercat sa se impuna cu orice pret, mi-a lasat suficient spatiu pentru a-l adora sau pentru a-l respinge si mi-a creat frumoasa iluzie a ultimului cuvant, a deciziei supreme.

I-am rezervat un loc alaturi de celelalte esente adorate in raftul meu special, insa ulterior l-am mutat pe noptiera, transformandu-l din simplu amant in confident. Mai mult decat atat, i-am impartasit cateva dintre dorintele mele pentru toamna, plusand intentionat la unele capitole. Cea mai importanta insa a fost dorinta de a nu pleca de langa mine, de a ma insoti oriunde si oricand si de a nu ma coplesi decat atunci cand ma voi lasa eu coplesita intentionat.

Madamoiselle Coco era superstitioasa, poate chiar in exces. Insa calatoriile i-au oferit cu totul alte perspective, mentinute ce-i drept sub aura unor rezerve. Coco Noir ar fi putut fi marketat oricum. Prea putin conteaza abordarea baroca sau simtul grandorii trasat in tuse fine aurite. La fel cum prea putin conteaza promisiunile si amintirile captate cu multi ani in urma intr-o noapte venetiana. Coco Noir poate fi absolut orice doreste femeia care il poarta sa fie.

Printre catifele grele si somptuoase, rafinament si usoara opulenta, Coco Noir se alinieaza perfect tendintelor toamnei, exprimand chintesenta si spiritul sezonului. Nu este o aroma accesoriu, purtata pentru emfaza, nu este un drog care creeaza dependenta si nici atuul vreunei femme fatale wannabe. Coco Noir reaminteste de farmecul seductiei de odinioara, rezonand cu lumina sufletelor pure in toiul noptilor ca smoala. Exclusiv? Nicidecum. Senzual si contrastant? Depinde de modul in care este pus in valoare. Subtil dar sugestiv? Atat cat poate fi o rochie neagra in varianta minimala.
Coco Noir este o incercare de revitalizare a liniei, care vine in mod evident cu o poveste bine talmacita de departamentul de creatie. Insa trecand peste aspectele de background, peste story-ul care in mod cert va vinde, Coco Noir reuseste sa aiba o identitate proprie, aparte, de care putine esente destinate publicului larg reusesc sa se bucure.

Versiunea actuala nu are nimic in comun cu Coco ci mai mult cu lansarile Chanel din ultimii ani. Cateva acorduri din Coco Noir se regasesc cu usurinta in aproape toate parfumurile ultimelor doua decade, de la Coco Mademoiselle pana la Chance, amprenta Chanel putand fi deslusita dupa cateva minute, chiar si cu ochii inchisi, nestiind ce ai pulverizat pe incheietura. Insa Coco Noir creeaza un corolar perfect, din care nu lipseste eleganta, maturitatea si ADN-ul casei, adaptandu-se in acelasi timp modernitatii, devenind mai urban, mai orientat spre tendinte, mai sociabil si mai accesibil noii generatii.

Noir este doar un nume de cod, care provoaca si atrage. Misterul sugerat prin denumire si prin design-ul sticlei se adauga imprevizibilitatii celei care poarta esenta. Coco Noir se poate contopi cu perlele intr-o seara la Opera sau cu rotocoalele de fum intr-o seara derulata pe ritmuri pop. O prom queen care astazi isi face intrarea in boutique-urile beauty din Romania!

Coco Noir: noua aroma Chanel

Nutricosmetica: sugestii de suplimente pentru frumusete

Coco Noir: noua aroma Chanel

Tendinte machiaj toamna-iarna 2012-2013: colectia Les Essentiels de Chanel

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta