Beauty District Victoria: coordonatele frumusetii intr-un spatiu unic

De-a lungul anilor, Beauty District a devenit sinonim cu frumusetea ridicata la rang de arta, prin prisma serviciilor personalizate oferite clientelor de catre trei dintre cei mai dedicati si bine pregatiti profesionisti in domeniu: Alexandru Abagiu, Sorin Stratulat si Catalina Stoica (fondatorii salonului).
Pentru fiecare dintre ei, profesia inseamna mai mult decat un simplu job, iar faptul ca exceleaza in arealele beauty alese, nu este deloc intamplator. Mai mult decat un simplu salon, Beauty District este locul in care ai certitudinea ca vei gasi in permanenta aceleasi servicii impecabile, aceeasi atmosfera relaxata si aceeasi aplecare inspre nevoile personale.

Atat Alexandru Abagiu, cat si Sorin Stratulat sau Catalina Stoica, lucreaza in fiecare zi cu tendintele sezoniere pentru editoriale si sedinte foto, iar in cadrul Beauty District dovedesc ca frumusetea nu este un ideal intangibil desprins din paginile revistelor glossy, ci o realitate palpabila pentru orice femeie dornica sa isi evidentieze propriile atuuri care ii contureaza look-ul si mai presus de toate, care ii definesc personalitatea.
In urma cu doua saptamani, un nou salon Beauty District a fost inaugurat pe Calea Victoriei nr.152 (intrare de pe Sevastopol). Un spatiu unic, un ambient primitor cu obiecte de mobilier si decor in nuante calde, care recreeaza atmosfera de boudoir feminin si care exprima ideea de cochetarie demult uitata.

Beauty District Victoria a fost imaginat pentru a servi drept raspuns la cerintele unor cliente aflate mereu in cautarea unor solutii rapide de infrumusetare, fie ca este vorba despre make-up, hairstyle sau manichiura, pentru care timpul reprezinta un lux veritabil, care au intreaga zi ordonata functie de meeting-uri si evenimente si care sunt conectate inevitabil la fluxul de mail-uri si remindere de pe smartphone.
Probabil ca multe dintre voi, va regasiti in descrierea de mai sus, insa iata ca la Beauty District Victoria in numai o ora, veti putea beneficia de machiaj, coafura si manichiura excelent realizate pentru orice tip de intalnire sau eveniment. Un program de beauty adaptat, care se regaseste de altfel in lista reputatelor centre de infrumusetare din marile capitale ale lumii, absolut necesar si nu in ultimul rand salvator pentru femeile active si extrem de ocupate.

Beauty District Victoria reprezinta o certitudine si o garantie a calitatii serviciilor, insa mai presus de toate, se poate transforma in cel mai bun prieten si confident discret sau daca vreti, chiar intr-o a doua casa.

Alaturi de Sorin Stratulat si Alexandru Abagiu la inaugurarea Beauty District Victoria

Beauty District Victoria: coordonatele frumusetii intr-un spatiu unic

Academia Giulia Nahmany&Fleurimon Paris implineste 5 ani si anunta o noua serie de cursuri

Beauty District Victoria: coordonatele frumusetii intr-un spatiu unic

Armonii irepetabile in aburi de ceai verde

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!