Academia Giulia Nahmany&Fleurimon Paris implineste 5 ani si anunta o noua serie de cursuri

Academia Giulia Nahmany&Fleurimon Paris, aniverseaza luna aceasta cinci ani pusi in slujba frumusetii si a formarii celor mai iscusiti make-up artisti, ocazie cu care ofera tuturor celor interesati de urmarea unei cariere in domeniu, un nou curs specializat in design-ul de sprancene, începând din luna mai a acestui an.
Noul curs introdus in grila de module ale Academiei, este sustinut de Darius Stanese, specialist in design-ul de sprancene, cu o experienta de sapte ani in arealul beauty, formator si unul dintre cei mai apreciati profesionisti in domeniu.

Modulul iBrows Design se concentreaza asupra unei programe intensive, derulata de-a lungul a 64 de ore, in zilele de sambata si duminica, timp de o luna calendaristica. Sub atenta indrumare a lui Darius Stanese, cursantii vor deprinde atat tainele pensatului profesionist, cat si secretele design-ului de sprancene, fiind ghidati atat inspre partea teoretica, cat mai cu seama inspre latura practica, esentiala in viitoarea meserie.

La finalul modulului, absolventii vor primi diplome din partea Academiei Giulia Nahmany&Fleurimon Paris, certificari ale competelor dobandite.

Tot cu ocazia aniversarii a 5 ani de activitate, Academia Giulia Nahmany & Fleurimon Paris ofera 2 pachete foarte atractive pentru MIRESE si pentru EVENIMENT: machiaj + styling sprancene + bijuterii GIULIA NAHMANY Fashion Jewelry Collection + all inclusive styling advice la prețuri PROMOTIONALE foarte atractive.

Academia Giulia Nahmany&Fleurimon Paris implineste 5 ani si anunta o noua serie de cursuri

Peste 70 de designeri de bijuterie contemporana la AUTOR 9

Academia Giulia Nahmany&Fleurimon Paris implineste 5 ani si anunta o noua serie de cursuri

Beauty District Victoria: coordonatele frumusetii intr-un spatiu unic

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!