AVRA: institutul de frumusete care transforma ingrijirea intr-un act de inalta precizie

La inceputul anilor ‘30, femeile experimentau primele regimuri de frumusete in cadrul institutelor  patronate de Helena Rubinstein si Elizabeth Arden. Astazi ele traiesc iluzia machiajului intr-o lume prea grabita si tributara artificiilor cu efecte imediate. Tocmai acest context, impune o revenire la esenta, o temperare a ritmului si o redescoperire a ritualurilor de frumusete menite sa redea sanatatea si reflexele unei pieli tinere, nu doar pe moment, ci a la longue. AVRA, cel mai nou centru de estetica, inaugurat de cateva luni intr-o superba cladire din centrul Bucurestiului, reuseste nu doar sa reia traditia institutelor de odinioara, ci sa reinventeze conceptul de “bespoke beauty”, mizand pe protocoale de tratament adaptate particularitatilor fiecarei femei si pe solutii tintite si pertinente.

Avra Aesthetic Institute_Adina Necula

Inca din primul moment in care am trecut pragul AVRA Aesthetic Institute am stiut ca ma aflu intr-un loc in care frumusetea devine terapie pentru psihic si suflet, si care are extrem de multe lucruri de oferit. Incepand cu elementele de design ingenioase integrate in estetica minimalista, ce amintesc de ambientul prestigioaselor institute de beaute pariziene, continuand cu organizarea si amenajarea camerelor de tratament si terminand cu dotarile tehnice, totul la AVRA sugereaza rigoare, ordine, meticulozitate si precizie. Este acel sentiment de incredere deplina conferit doar de centrele de inalta clasa care stapanesc perfect abordarea premium la toate nivelurile comunicarii: serviciu bazat pe o relatie unica si personala cu clientul, consiliere personalizata, comportament ireprosabil si limbaj corespunzator criteriilor impuse de sistemul exclusiv de lucru.

Avra Aesthetic Institute1

Marina Aristotel, Managing Director Avra Aesthetic Institute

Marina Aristotel, Managing Director Avra Aesthetic Institute

A accesa un serviciu de remodelare corporala sau un tratament anti-aging nu este adesea o nevoie vitala ci o placere necesara atat pentru mentinerea unei aparente ideale cat si pentru psihic. Ceea ce diferentiaza AVRA de alte centre de estetica este tocmai actul placerii asociat fiecarei vizite. Indiferent ca optezi pentru o terapie de fermitate a pielii sau pentru un lifting non-invaziv, efectul este acelasi: dincolo de rezultatele imediate care te conving sa revii negresit, intregul protocol are menirea de a-ti schimba pe nesimtite starea de spirit. Si asta pentru ca la AVRA, obiectivele propuse sunt unele realizabile, iar asteptarile sunt intrunite cu prisosinta. M-am convins pe deplin de acest lucru, dupa ce timp de o luna si jumatate am testat doua proceduri corporale non-invazive avansate, cu rezultate exceptionale in zona abdomenului si a flancurilor: tratamentul Vanquish Me si Exilis Elite. Despre acestea insa voi povesti in detaliu intr-un articol viitor.

Care este diferenta intre un institut si un salon de frumusete?

Conceptul de institut de frumusete poate parea usor pretentios, insa diferenta intre serviciile oferite de un asemenea centru si un salon rezida in planul de tratament personalizat conceput pe baza consultatiilor si evaluarilor efectuate cu rigurozitate si atentie. La AVRA nu mergi sa urmezi un tratament ales aleator din lista, gandindu-te ca “rau nu are ce sa iti faca”, ci mergi pentru a-ti fi conceput un meniu individual, care sa suplineasca carentele si sa declanseze reflexele unei pieli tinere. De cand te prezinti la sesiunea de evaluare si pana la ultima etapa a planului de beauty, totul este programat si urmarit indeaproape. Nimic nu este lasat la voia intamplarii, ameliorarea cutanata spectaculara venind tocmai in urma redinamizarii pielii din interior si a urmarii unui protocol de lucru precis care exclude din start orice eroare.

Intr-un institut de frumusete nu exista pachete standardizate sau promisiuni desarte. Succesul este garantat de metoda si nu vine peste noapte, ci in timp, odata cu adoptarea unor deprinderi corecte de ingrijire si cu respectarea sfaturilor terapeutilor calificati, mai ales ca echipa de specialisti este alcatuita din medici, esteticieni experimentati si nutritionisti. Altfel spus, beneficiezi de o consiliere complexa, menita nu doar sa te ajute sa arati mai bine, ci sa iti imbunatateasca semnificativ calitatea vietii (de la ritualul cosmetic pe care il urmezi atat in cadrul institutului cat si acasa, pana la alimentele pe care le consumi, reflectate in starea de sanatate organismului si implicit in aspectul pielii).

Avra Aesthetic Institute2

Ce tipuri de tratamente faciale si corporale regasesti in meniul institutului AVRA?

Unele terapii precum radiofrecventa sau ultrasunetele iti vor fi cu siguranta familiare, altele in schimb te vor intriga si iti vor starni curiozitatea (nu doar a ta, ci si a partenerului, deoarece la AVRA exista un meniu dedicat de proceduri si pentru domni). BTL Vanquish Me se numara printre cele mai avansate proceduri non-invazive de remodelare corporala (fara contact cu suprafata pielii si fara perioada de recuperare asociata), iar BTL X-Wave duce la un nou nivel terapia cu unde acustice, avand rezultate remarcabile in tratamentul celulitei si in imbunatatirea aspectului pielii imbatranite sau a celei afectate de neregularitati in urma unor interventii estetice chirurgicale (liposuctie si lipoedem). Insa ceea ce face cu adevarat diferenta este protocolul de lucru si modul in care sunt asociate tehnologiile. Vei fi surprisa sa constati ca rezultatele sunt similare celor din centrele estetice, procedurile invazive fiind inlocuite la AVRA cu alternative blande, insa nu mai putin eficiente, care nu genereaza disconfort sau stres pentru organism si care sunt extrem de placute si de relaxante.

Avra Aesthetic Institute6

Meniul de proceduri faciale este alcatuit din tratamentul Exilis pentru rejuvenarea fetei si a gatului, peelingul chimic cu solutiile profesionale PCA Skin – prima companie care a dezvoltat si a introdus pe piata exfolierea de tip Jessner care asigura un tratament mai confortabil si beneficii sporite pentru piele si hidrodermabraziunea faciala cu tehnologia patentata Jet Peel ce asigura concomitent exfoliere, hidratare, oxigenare, hranire si protectie a pielii, fiind ideala pentru corectarea tuturor imperfectiunilor sau dezechilibrelor cutanate.

Avra Aesthetic Institute_cover

Din meniul de tratamente corporale fac parte protocoalele X-Wave si Exilis, X-Wave anti-celulita si anti-vergeturi sau cicatrici, BTL Vanquish Me, drenajul limfatic cu tehnologia  avansata BTL Lymphastim si epilarea definitiva cu dioda laser Platinum GMT, unul dintre cele mai performante aparate cu laser din lume, sigur pentru orice tip de piele si cu rezultate vizibile in timp record.

AVRA Aesthetic Institute este situat pe Strada Paris 61A, etaj 1 (cladirea Labyrinthe Paris), iar pentru programari si consultatii poti trimite un mail pe adresa contact@avrainstitute.ro sau suna la numarul de telefon 0765.838.383. Iti recomand sa vizitezi cu toata increderea institutul si sa iti incredintezi look-ul specialistilor AVRA. Nu vei regreta niciun moment alegerea facuta si vei vedea ca la AVRA este vorba in primul rand despre rezultate reale si palpabile. Adica exact ce iti doresti sa obtii de la o clinica de top.

AVRA: institutul de frumusete care transforma ingrijirea intr-un act de inalta precizie

Cum iti resetezi organismul dupa o perioada de “suprasolicitare” culinara

AVRA: institutul de frumusete care transforma ingrijirea intr-un act de inalta precizie

Clarins SOS: trei masti faciale cu rezultate vizibile si rapide, de care te vei indragosti subit

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!