Princesse des Cremes (Academie): editia limitata a unei creme somptuoase

Un areal cu totul aparte al universului frumusetii, plasmuit in laboratoarele ultra-secretizate de cercetare si dezvoltare ale marcilor cosmetice de prestigiu, “premium beauty” reprezinta mai mult decat excelenta tradusa prin cea mai inalta calitate a materiilor prime sau prin formule unice ce valoreaza mai mult decat PIB-ul unei tari ce aspira la patrunderea in prima liga. Cosmeticele premium sunt definite de propria filosofie estetica care transforma nevoia in placere pura atat pentru ten cat mai ales pentru suflet: texturi care fascineaza inca de la primul contact, arome sublime menite sa revigoreze simturile si recipiente finisate cu atentie pana in cel mai mic detaliu, care inspira ideea de lux autentic.

 

Anul acesta reputatul brand Academie aniverseaza 125 de ani inchinati frumusetii, iar cu acest prilej dezvaluie un produs cu totul special, intr-o editie limitata de colectie: Princesse des Cremes. “La crème de la crème” sau elixirul magic pe care orice femeie viseaza sa il descopere in boudoir-ul sau, Princesse des Cremes este omagiul pe care Academie il aduce cosmeticii traditionale si celei moderne deopotriva: intr-un rafinat recipient realizat din opaline, replica fidela a cremei lansate in 1890, se ascunde o formula noua, imbunatatita cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie.

“Princesse des Cremes” reaminteste de produsul cosmetic cult al Academie, care inca din momentul lansarii sale – 1890 – a cucerit cu o rapiditate uimitoare damele epocii. Dr. Alexandre Lamotte, fondatorul Academie Scientifique de Beaute, a fost un adevarat deschizator de drumuri si un inovator in segmentul cosmeticii, metodele sale de ingrijire detaliate in manualele A.S.B si formulele originale concepute in laborator, convingand din ce in ce mai multe cliente sa devina fidele marcii: de la primele creme pe baza de hormoni vii (1934) – “Vivormones” (fiole ce contineau hormoni cu rol de regenerare a pielii) sau colagen (1936), prima apa auto-bronzanta (un bestseller absolut inca de la lansarea sa in 1960) si pana la magnificele “La Princesse des Poudres” si “Rubis Pompadour”.

Editia reinterpretata din 2015 a “Princesse des Cremes” (Academie) reia cu fidelitate conturul recipientului original si detaliile de design, constituindu-se intr-un obiect cosmetic de colectie pentru orice femeie, un prilej de desfatare suprema potrivit pentru un inceput de an senzational: borcanul cremei este realizat din opaline – sticla pretioasa din secolul XIX, acronimul ASB se regaseste pe capacul din metal auriu, superba camee aurie este stantata pe eticheta vintage lipita pe partea frontala a produsului, iar aplicatorul oval este nelipsit din kit, pentru o utilizare sigura si pentru un dozaj perfect al cantitatii.

La baza formulei “Princesse des Cremes” se afla extractul de floare de crin alb regal, recunoscut pentru proprietatile sale hidratante, calmante, cicatrizante, regenerante, anti-aging si iluminatoare. Una dintre cele mai vechi embleme din lume, floarea de crin a fost adoptata de regele Frantei Louis VII ca si blazon regal in anul 1179 cu prilejul ceremoniei de incoronare a fiului sau Philip (simbolul florii aurii dispus pe un fundal albastru ca insemn heraldic), alegerea Academie nefiind defel una intamplatoare.

Textura ultra-fondanta si matasoasa, precum si parfumul discret, cuceritor gratie notelor sale pudrate, transforma “Princesse des Cremes” intr-o revelatie cosmetica disponibila in editie limitata, prin intermediul Topline, la pretul de 498 lei.

Princesse des Cremes (Academie): editia limitata a unei creme somptuoase

Tendinte machiaj primavara-vara 2015: Les Tendres by Guerlain

Princesse des Cremes (Academie): editia limitata a unei creme somptuoase

Arthur Murray Dance Center: dansul intre stare de spirit si eticheta sociala

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!