LPG Cellu M6: ofensiva asupra celulitei

Adevarate creuzete ale frumusetii conturate prin prisma unei abordari holistice, laboratoarele de cercetare ale marcilor de prestigiu alatura descoperirile stiintifice, tehnologiilor de ultima generatie si principiilor cosmeticii moderne, pentru a oferi nu doar solutii punctuale, ci programe complexe capabile sa reechilibreze intregul organism si sa actioneze atat la nivel estetic, cat si emotional sau psihic. Ultimele decade nu au marcat doar introducerea in centrele de beauty a unor device-uri inteligente, bazate de tehnici si proceduri de remodelare corporala inalt standardizate, ci au creionat premisele unei abordari complet noi a actului de infrumusetare, o abordare ce aseaza in stransa legatura starea de sanatate, problemele de natura estetica si cele de natura emotionala.

LPG a introdus in vocabularul beauty in urma cu mai bine de doua decade, un termen care a devenit sinonim cu promisiunile indeplinite in arealul specializat: “endermologie” sau stiinta stimularii celulare prin proceduri mecanice, nedureroase si non-invazive. Endermologie si-a dovedit din plin efectele in cele mai exclusiviste centre de estetica din lume, principiul sau de actiune fiind recunoscut de comunitatea stiintifica internationala drept unul dintre cele mai complexe si mai bine structurate.

LPG Cellu M6: actiune concentrata asupra celulitei, redensificarii pielii si redarii fermitatii

Cellu M6 si Mobilift M6 reprezinta cei doi combatanti fara cusur pusi la punct de specialistii LPG, combatanti multiplicati in absolut toate centrele de beauty, spa sau wellness si introdusi fara prea mult efort clientilor aflati in cautarea unor rezultate reale si certe, nu doar a unor probabilitati. Principiul de actiune pentru care LPG detine patentul si care se afla la baza aparatelor inteligente, nu este nici pe departe atat de dificil de inteles, dat fiind ca inglobeaza un protocol cat se poate de logic: prin intermediul stimularii mecanice a epidermei este trimis un semnal la nivelul celulelor (fie ca este vorba despre celulele adipoase sau fibroblaste) in scopul provocarii unei reactii fiziologice (stimularea productiei de colagen si elastina sau activarea procesului de lipoliza si ardere a grasimilor stocate).

Marturisesc ca de-a lungul celor 11 ani de cariera in beauty, am evitat pe cat posibil sa dezvolt atasamente fata de terapii sau proceduri de estetica, stiind prea bine ca evolutia tehnologiilor imi va demonta aproape pe nesimtite orice teorie si ma va determina sa regandesc frecvent absolut totul de la zero. Cellu M6 s-a constituit insa in dependenta mea perfect explicabila, o dependenta asumata in cunostinta de cauza si la care am revenit fara nici cea mai mica urma de indoiala la intervale de timp bine stabilite. Recent, confruntandu-ma cu probleme destul de serioase la capitolul drenaj limfatic si cu blocaje la nivel energetic, am apelat la specialistii centrului Silhouette, care mi-au facilitat reintalnirea cu atotstiutorul LPG Cellu M6. Iar rezultatele au fost vizibile inca de la prima sedinta, device-ul identificand cu precizie zonele care necesitau o actiune concentrata.

LPG Cellu M6 actioneaza precum un maseur experimentat, adaptandu-si presiunea si miscarile obiectivelor si nevoilor organismului. Prin intermediul capetelor de masaj cu rollere motorizate independent, terapeutul poate directiona sistemul sa actioneze in trei moduri diferite (slabire, remodelare sau fermitate), functie de necesitatile particulare identificate in urma diagnozei. LPG Cellu M6 trateaza absolut toate tipurile de tesuturi, de la cele afectate de celulita, la cele edematoase, fibroase, subtiri sau fragilizate, rezultatele fiind vizibile atat in ceea ce priveste aspectul, cat mai ales calitatea pielii (gradul de elasticitate si de fermitate). Cu alte cuvinte, Cellu M6 nu se rezuma la atenuarea simptomelor, ci la targetarea cauzelor, patrunzand pana in cele mai profunde straturi ale epidermei si activand in mod natural sinteza de colagen si de elastina.

Datorita lui Cellu M6 si lifestyle-ului meu ordonat si corect din punct de vedere al nutritiei si al activitatilor fizice, gradul de celulita rezultat in urma analizei la medicul specialist al Silhouette – Dumitrita Zaita, este unul minim – 1. Cu toate acestea, factorul gravitational survenit odata cu inaintarea in varsta, necesita o actiune in forta asupra fermitatii si elasticitatii pielii, LPG Cellu M6, reusind sa ma surprinda fara doar si poate la acest capitol dupa numai 3-4 sedinte.

Masajul profund realizat cu ajutorul rollerelor, reactiveaza in mod natural fibroblastele (celulele tineretii), responsabile cu producerea colagenului si a elastinei care asigura densitatea si flexibilitatea pielii. Mai mult decat atat, actiunea endermologie este concentrata si asupra sistemului limfatic, stimuland drenajul si prevenind disconfortul asociat retentiei de apa si senzatiei de picioare grele, umflate (cele doua probleme majore pe care cu ajutorul terapiilor dispuse intr-o sinergie perfecta la Silhouette, am reusit sa le solutionez).

Desigur, celulita si depozitele inestetice de grasime se numara printre principalele doleante ale femeilor (pe masura ce inainteaza in varsta, problemele se accentueaza, corpul avand tendinta de a retine mai multa apa si grasimi la nivelul celulelor, deformand astfel suprafata pielii si cauzand acel efect de “coaja de portocala”), iar lipomasajul efectuat cu LPG Cellu M6 este de natura a stimula lipoliza in mod non-invaziv, dislocand acumularile de adipocite, defibrozand tesuturile si eliminand toxinele. Tratamentul unic patentat LPG vizeaza si detensionarea musculaturii, ameliorand spasmele si durerile asociate. Nu intamplator, numerosi sportivi de performanta apeleaza la sesiunile cu LPG Cellu M6, in scop terapeutic si ca adjuvant in pregatirea fizica.

LPG Cellu M6 nu suplineste o dieta fireasca, un program de exercitii fizice efectuat periodic sau un lifestyle echilibrat. In schimb, LPG Cellu M6 ofera solutii eficiente si localizate, acolo unde nicio alta metoda pare sa nu aiba rezultate (fie ca este vorba despre remodelarea siluetei, slabire, fermitate sau anti-aging): micile depozite de grasime din jurul bratelor, soldurilor, coapselor, abdomenului, taliei, genunchilor, gleznelor sau zonei interioare a coapselor.

In cazul meu, cele 8 sedinte cu LPG Cellu M6 efectuate la Silhouette, au avut drept rezultat o reconturare vizibila a liniei taliei, revenirea picioarelor mele la volumul firesc (efectul de drenaj limfatic), un grad de fermitate si de elasticitate al pielii sporit si o reducere in circumferinta de aproximativ 5 cm in zona coapselor si a soldurilor. Acum probabil imi intelegeti dependenta de LPG Cellu M6 si atasamentul de terapia care de fiecare data functioneaza admirabil.

LPG Cellu M6: ofensiva asupra celulitei

Tendinte machiaj toamna 2014: colectia Extravagancia (Givenchy)

LPG Cellu M6: ofensiva asupra celulitei

Style-Up Fashion Show: prezentarea colectiilor toamna-iarna 2014 in Plaza Romania

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!