Avanpremiere 11: o noua editie dedicata modei romanesti

In seara aceasta nu aveti voie sa lipsiti de la evenimentul fashion al lunii noiembrie: GALA AVANPREMIERE – editia cu numarul 11!

Gala AVANPREMIERE ajunge in acest sezon la cea de-a unsprezecea editie, in cadrul careia au fost invitati sa-si prezinte creatiile 7 designeri, nume consacrate, dar si debutanti de perspectiva. Acestia vor prezenta colectiile pentru sezonul primavara-vara 2013 in cadrul evenimentului ce va avea loc pe 27 noiembrie, incepand cu ora 20:00, intr-o noua locatie speciala – Serele Bell’Agio Casa.

Pe scena Galei AVANPREMIERE din acest final de an isi vor prezenta colectiile designeri deja consacrati pe catwalk-ul festivalului, precum Iris Serban, Simona Semen, Anca & Silvia Negulescu sau Natalia Vasiliev.
•    Revelatia anului 2009, acum un brand de real succes, cel mai apreciat designer roman in cadrul targului de moda Who’s Next – Pret-a-porter Paris, Iris Serban isi va prezenta colectia pentru cea de-a 5-a oara in cadrul festivalului AVANPREMIERE.
•    Simona Semen – creaza acum in nume propriu, mutand intreg atelierul din Iasi in Bucuresti, intr-un cochet studio creativ personal. Ea a reusit sa se impuna rapid pe piata autohtona, ca un brand de succes. Acum se afla la cea de-a doua prezentare in cadrul Galei AVANPREMIERE si se anunta deja una dintre cele mai asteptate colectii ale sezonului, cu atat mai mult cu cat a lansat si noua ei linie special creata pentru evenimente: Simona Semen – Evening.
•    Surorile Anca&Silvia Negulescu isi desfasoara activitatea impreuna inca din 2004 si au reusit sa se remarce prin originalitate in stilul abordat si creativitate la nivel stilistic. Ele continua sa fie remarcabile prin creatiile lor in piele – ultra-trendy si de o versatilitate neobisnuita, ajungind sa inspire fashionistele prin aceste propuneri, asumarea lor de catre moda cool a strazii find de remarcat.
•    Natalia Vasiliev a fost revelatia anului trecut, acum transformandu-se intr-o certitudine profunda, numarandu-se deja printre cei mai apreciati designeri romani ai momentului. Completarea domeniului mireselor si al ceremoniei, cu abordari de pur pret-a-porter, la fel de autentice si de elevate, de complexe si de elaborate, a uimit inca de la inceput.  Apropierea de couture este de asemenea evidenta si pozitiva prin purtabilitatea cu care este dublata in cadrul propunerilor vestimentare, specifice Nataliei Vasiliev. Colectia sa primavara-vara 2013 promite sa devina si de aceasta data una dintre cele mai apreciate de catre critici si cliente deopotriva.
Lor li se vor alatura la aceasta a 11-a editie: Carmen Cherehes (newcomer), Loredana Novotni (Spania – newcomer) si Stefan Musca (barbati) – care isi vor prezenta colectiile pentru prima oara in cadrul festivalului.
•    Primul designer ce isi va prezenta colectia ca debut oficial in cadrul Galei AVANPREMIERE este Carmen Chereches – absolventa a facultatii de Arte si Design Cluj-Napoca, finalista a concursul “Arts of Fashion” San Francisco, selectionata special, dupa show-ul de absolvire a Master-ului, Gala UAD Cluj.
•    Alta absolventa a masterului la UAD Cluj-Napoca este Loredana Novotni, cu o filosofie ce nu vizeaza doar functionalitatea creatiilor, ci si estetica si perceptia vizuala. Momentan este inscrisa in competitia Re-Act Fashion 2012, unde se numara printre finalisti. Ea traieste si creaza in Spania, la Madrid.
•    Alaturi de acestia vor urca pe podium si creatiile lui Stefan Musca, reprezentand nota masculina a acestei editii – unul dintre cei mai apreciati, si inca putin cunoscuti, designeri romani pentru barbati – distingindu-se in cadrul „Soirees de la Mode” XII.

Avanpremiere 11: o noua editie dedicata modei romanesti

Secretul aromelor in licori savuroase: Barmaniada si finala Mixologie

Avanpremiere 11: o noua editie dedicata modei romanesti

Aniversarea Casa Frumoasa: 16 ani in universul rafinat al luxului

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!