Andreea Badala

Unul dintre putinii oameni care vor mai intai sa isi cunoasca foarte bine meseria si de abia apoi sa se autointituleze designer. Andreea Badala merita cu prisosinta si tocmai de aceea astazi va prezint un material amplu despre ea. Sper sa va placa. 🙂 Pe mine creatiile ei m-au cucerit total.

Andreea Badala se numara printre acei designeri romani pentru care moda nu inseamna doar business ci si arta. Nu ati auzit foarte multe despre ea pana acum dat fiind ca o buna perioada de timp s-a perfectionat sub indrumarea unor designeri cu renume si s-a dedicat intrutotul aprofundarii tehnicilor de croit si a broderiei manuale.

­­Andreea a studiat designul vestimentar la Universitatea de Arte Bucuresti, apoi tiparul de moda la London College of Fashion. Foarte important este studiul, insa in egala masura si practica. Iar Andreea a avut sansa de a obtine stagii de pregatire la cativa dintre designerii ei preferati: Maria Lucia Hohan si Venera Arapu.

abadala1.jpg abadala2.jpg
Dat fiind ca a studiat si la London College of Fashion, Andreea a beneficiat si de deschiderea pe care o ofera ocarui tanar designeri aceasta prestigioasa institutie. Astfel timp de cateva luni a lucrat in atelierele Tata-Naka si Richard Nicoll, unde a invatat ce inseamna rigurozitatea si atentia pentru fiecare detaliu in parte.

abadala3.jpg abadala4.jpg

Continuarea aici.

Andreea Badala

Obiectul dorintei

Andreea Badala

MET Costume Institute Gala 2009

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!