Magazinele H&M se deschid la sfarsitul lui martie

Moda de calitate la cel mai bun pret, pe care H&M o ofera in magazinele sale din toata lumea, va fi de acum disponibila si pasionatilor de fashion din România.

Comunicat de presa

România este o piata foarte promitatoare pentru H&M si abia asteptam sa oferim consumatorilor români moda de cea mai buna calitate la cel mai bun pret. Prin intermediul birourilor noastre de productie avem deja relatii comerciale de durata cu parteneri din România si suntem bucurosi sa ne extindem prezenta la nivel national.” declara Karl-Johan Persson, CEO H&M.

Mult asteptata deschidere a primului magazin H&M din România va avea loc la AFI Palace Cotroceni pe data de 25 martie, la ora 11:00. Magazinul are doua etaje, cu o suprafata totala de aproximativ 1.700 de metri patrati, si va fi deservit de o echipa de circa 60 de angajati. Al doilea magazin, care se va deschide la Unirea Shopping Center pe 26 martie la ora 11:00, are o suprafata de vânzare de aproximativ 2.500 metri patrati, iar numarul de angajati se ridica la 80.

In ambele magazine se vor regasi articole vestimentare in cele mai noi tendinte H&M. Colectiile pentru femei reinventeaza hainele clasice, punând accent pe modelele anilor ’60 si ’70, cu forme scurte si intens colorate, sau lungi si elegante. Colectiile pentru barbati contin articole care pot fi purtate atât ziua cât si seara. Se formeaza astfel versiunea optima a garderobei barbatilor – haine care se potrivesc perfect, imbinând elementele clasice in combinatii creative.

Varietatea produselor oferite va reflecta perfect filosofia marcii H&M – design de top si capacitatea de a raspunde preferintelor stilistice ale oricarui client.

Preturile produselor disponibile in România vor varia intre 39.90 RON pentru camasi barbatesti si 129.90 RON pentru jachete de femei. Rochiile lungi de vara, jeans-ul si pantalonii pentru femei vor fi disponibili la pretul de 89.90 RON, in timp ce camasile de dama vor costa 59.90 RON.

Magazinele H&M se deschid la sfarsitul lui martie

O seara romantica la Residence Hotels

Magazinele H&M se deschid la sfarsitul lui martie

Castiga o camera web colorata Logitech C270

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta