5 minute pentru arta

Din ce in ce mai des simt ca cele 24 de ore ale unei zile nu imi sunt suficiente pentru a face tot ceea ce mi-am propus. Nu vorbesc aici de munca la birou sau de probleme conexe ci de acel timp pe care ar trebui sa mi-l dedic in totalitate mie. Despre cele 5 carti de istoria modei pe care le-am cumparat acum 3 luni si pe care nu am avut timp sa le citesc in intregime, despre albumele de arta care imi sunt atat de dragi si pentru rasfoirea carora cu greu imi pot rezerva cateva minute si pentru cate si mai cate.

In week-end-ul ce tocmai a trecut am decretat: 5 minute pe zi sunt dedicate artei. Arta in toate formele ei de manifestare. Si iata ca este marti si pana acum nu am ramas cu nici un lucru nerealizat chiar daca poate am petrecut putin peste 5 minute cu ochii atintiti in cartile mele. Totul este sa vrei si sa iti planifici in mod eficient timpul.

Si pentru ca i-am promis dragei mele Rox (postul este cu dedicatie), iata-l pe Fido intr-o pictura in ulei din 1434 semnata Jan van Eyck: „The Arnolfini Wedding„.

300px-Jan_van_Eyck_001

In perioada respectiva aceasta rasa canina era preferata de catre aristocratie, crezandu-se ca este un simbol al increderii. dog

Nu in ultimul rand, un „Fido” alb in pictura lui Alfred Stevens din 1859, “Will You Go Out with Me, Fido?”

alfred-stevens-will-you-go-out-with-me-fido-1859

5 minute pentru arta

Indian beauty

5 minute pentru arta

Din nou despre India

Articole recente

There are 0 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!