Cadou muzical semnat Diane Von Furstenberg

Diane Von Furstenberg lanseaza pe data de 8 martie, un proiect muzical inedit intitulat “Proud to be Woman”. Nu va ganditi ca Diane are in vedere o cariera muzicala, cu toate ca poate multi dintre voi ar fi curiosi sa o auda fredonand cateva pasaje… macar de amorul artei.

Albumul cu pricina, in editie limitata, reuneste stiluri de muzica diferite, de la pop si pana la folk sau R’n’B, iar playlistul include artisti precum Mary J Blige, Christina Aguilera, Annie Lenox, Estelle, Joss Stone sau Bebel Gilberto. Femei pe care poate daca le-ai pune la aceeasi masa nu ar avea foarte multe subiecte in comun, insa care prin muzica lor au reusit sa transmita publicului mesaje puternice.

Profitul obtinut din comercializarea albumelor va fi directionat catre organizatia “Vital Voices”, dedicata femeilor lideri din intreaga lume. Ma bucura extrem de mult aceasta initiativa din 2 motive:

  • pe aceasta planeta exista atat de multe femei cu personalitati puternice si minti sclipitoare, fortate insa sa se confrunte zi de zi cu medii sociale marcate de o gandire profund patriarhala; iar sprijinul cateodata mai trebuie sa vizeze si voci a caror necesitate de a se face auzite si intelese este absolut vitala
  • majoritatea actiunilor intreprinse pentru femei au de obicei o conotatie negativa: sprijinim femei abuzate (fizic, psihic etc), femei fara adapost, femei fara loc de munca etc (de unde si perpetuarea imaginii femeii „victima”); iata in sfarsit o actiune pozitiva, menita sa atraga atentia asupra a ceea ce POT femeile nu asupra unor dezechilibre sau handicapuri (care desigur ca trebuiesc contracarate, prin actiuni sustinute, insa nu incluse pe agenda publica ca fiind singulare si unidirectionale).

Albumul “Proud de be Woman” va fi disponibil incepand cu 8 martie in magazinele Diane Von Furstenberg si de asemenea pe site-ul designerului, de unde se va putea downloada.

Cadou muzical semnat Diane Von Furstenberg

Buze seducatoare

Cadou muzical semnat Diane Von Furstenberg

iPhone-ul devine noul produs de beauty

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!