Vitrine de Sarbatori

In RO totul este atat de gri si de cenusiu, incat nici magazinele nu te mai imbie sa le treci pragul. In parte pentru ca lipsa de spirit antreprenorial se traduce prin preturi si mai mari practicate in perioade cheie si in parte pentru ca in loc de un zambet larg, vanzatoarele te intampina cu aceeasi mima plictisita, care te determina sa faci cale intoarsa.

In schimb, in alte capitale ale lumii, moda isi gaseste corespondentul in orice anotimp prin intermediul unor elemente ce tin de un bun gust elementar si firesc. Dovada, vitrinele magazinelor, decorate special de Sarbatori…un prim contact vizual stabilit intre client si brand.

Lacoste

Hermes

BNP Paribas

Chanel

Christian Louboutin

Galeriile Printemps

Harrods

Sursa foto

Vitrine de Sarbatori

Albul cel mai alb

Vitrine de Sarbatori

Valentino Couture pe muzica lui Strauss

Articole recente

There are 4 comments

    1. adinanecula

      Hehe arata foarte bine ce-i drept 🙂 Felicitari pentru initiativa. Chiar avem nevoie de asemenea exemple in RO mai ales ca exista si oameni specializati pe window design care pot face treaba buna.

    1. adinanecula

      Noi inca nu avem nici macar un sistem al modei pus la punct. Si nici o cultura sau spirit antreprenorial care sa ne indemne spre asa ceva. Din pacate preluam din afara numai lucrurile superficiale si nu dorim sa ne extindem deloc viziunea. Deh.. romanul le stie pe toate si se pricepe la orice.. mai ales atunci cand vine vorba de moda, fotbal si politica.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!