Valentino Couture pe muzica lui Strauss

Nu ma declar o impatimita a muzicii clasice, insa in fiecare an pe 1 ianuarie obisnuiesc sa urmaresc Concertul Extraordinar de Anul Nou de la Viena. Un eveniment cu o traditie de 70 de ani si cu un numar record de telespectatori in intreaga lume (peste 50 de milioane) care reuneste cei mai talentati artisti ai momentului.

Anul acesta, la Viena au rasunat acordurile compozitiilor lui Strauss sub bagheta magica a unui dintre cei mai apreciati dirijori: Georges Pretre (85 de ani). Momentele pe care le-am urmarit cu maxim interes au fost cele in care balerini ai Operei din Paris au interpretat cateva dansuri, purtand costume semnate Valentino. De altfel, designerul si-a exprimat intr-un interviu, in urma cu 1 an, intentia de a crea tinute pentru opera, Metropolitan fiind printre primele optiuni.

Chiar daca s-a retras oficial din activitatea de design, Valentino a creat pentru Concertul Extraordinar de Anul Nou de la Viena, nu mai putin de 16 costume. Rochiile balerinelor, in tonuri pastelate de roz pal, lila sau bleu au imbinat arta couture si elementele pe care Valentino le-a utilizat de-a lungul colectiilor sale: rozete, trandafiri din voal etc. Si desigur rosul Valentino s-a facut din nou remarcat, cu gratie, la inceput de an.

Valentino Couture pe muzica lui Strauss

Vitrine de Sarbatori

Valentino Couture pe muzica lui Strauss

Schimbarea masurilor

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!