Vicii si delicii

O vorba din popor spune in felul urmator: „Nu beau si nu fumez dar suma viciilor ramane constanta”.

Cu alte cuvinte stau bine: adica undeva peste „constant” si peste medie, ca vicii slava domnului am destule. Cum s-ar zice multe si marunte… sau depinde cum o iei.

Ca sa concluzionez, viciile mele nu sunt departe de cele ale Denisei:

1. Fumatul – fumez de aproape 8 ani de zile si nu pot sa zpun ca ma mandresc cu asta. Am incercat in cateva randuri sa ma las, insa fara nici un rezultat. Asa ca pana una alta fumez in continuare cu succes, circa un pachet pe zi.

2. Ciocolata – ehhh… daca nu ar ingrasa ce bine ar fi. Nu conteaza daca e alba sau neagra, ciocolata sa fie. Marea mea corvoada cu dulciurile. Pot spune insa ca de aproape 3 saptamani le-am redus… ca deh se cam impune.

3. Brichetele – imi plac la nebunie. Toate formele, toate culorile, cu logo sau fara, daca vad o bricheta care imi place o „confisc” cat ai zice peste, evident cu acordul proprietarului de drept. Si broscuta este la loc de cinste… prietenii stiu de ce.

4. Mu Online – este un joc cu o semnificatie aparte pentru mine, pe care il „butonez” in fiecare zi de 2 ani incoace.

5. Oja – imi place sa am aproape toate nuantele posibile… evident daca tin de bunul gust. Imi plac in special nuantele pastelate, dar cateodata ma trezesc ca vreau si o culoare mai vie… apropo sa nu uit sa imi cumpar oja rosie.

6. Mobilele – sunt un fan declarat al mobilelor. Tot ce misca si ce pisca trebuie sa stiu. Apropo de abia astept sa vad LG-ul Prada… 😀

7. Cafeaua – imi place la nebunie cafeaua: espresso, ibric, machiatto… nu conteaza cafea sa fie. A si sa nu uit de cafeaua in 3 culori.. yummmi!

8. Mobila – imi place mobilierul modern, cu gust… dar si mai mult imi place sa aleg fiecare piesa in parte… stiu ce o sa ziceti… la cate vad mi-ar trebui un „casoi” nu o casa. Dar in timp se va rezolva si partea cu „casoiul”.

Pfff si cate mai sunt… dar gata e destul la ora asta. Sa vedem ce mai spun Raluca, Razvan, Marius si cine se mai sesizeaza.

Vicii si delicii

Irina Schrotter – primavara – vara 2007

Anorexie la pachet

Anorexie la pachet

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!