O poveste inmiresmata cu doua fatete: Signorina si Acqua Essenziale (Salvatore Ferragamo)

Doua esente descinse parca printr-o poarta a timpului, intr-un loc care capteaza din plin farmecul unei ere demult apuse. Signorina si Acqua Essenziale si-au dat intalnire la finele saptamanii trecute, in proaspat redeschisa Casa Vernescu, sub o cupola magica, nascatoare de idile inmiresmate si discret confident al privirilor cu insemnatate furate pe ascuns.

Ea, o aparitie fermecatoare si suava, invaluita intr-o aura misterioasa, aparent inocenta si incitanta precum bulele de sampanie rostogolite pe rand in paharele de cristal. Signorina nu isi aseaza sufletul pe o tava din argint, insa ispiteste prin a sa candoare si atrage atingeri timide si tandre precum un litchi proaspat alintat de razele soarelui la amiaza.
Prezenta sa este cand dulceaga, cand usor amaruie, discursul sau mistuie si atinge suflete intr-o dualitate nedeslusita, insa mai presus de toate creeaza mirajul unei adevarate povesti cu aer italian, o poveste incipienta, care nu necesita cuvinte, ci simtiri autentice si trairi impartasite. Nimic nu este liniar, excesiv de obositor, ci mai degraba intrigant prin capitolele in permanenta schimbare. Un strop de grapefruit pe un pat alcatuit din roze cu petale catifelate sau ambrozia servita la primele ore ale diminetii, printre cearsafurile albe si amintirea lui de cu seara sublimata in vibratiile usor ambrate.

El, un seducator de o timiditate cuceritoare, ascunsa sub multiple etichete. O priveste cu admiratie, se pierde in al sau univers si isi doreste sa ramana in el pentru eternitate. Eleganta si rafinamentul tipic italian, il impiedica sa renunte intr-o prima etapa la versurile recitate in gand de cu seara, insa odata survenita intalnirea Acqua Essenziale devine izvorul unei storia d’amore…senza parole.
Acqua Essenziale capteaza fara insa a sufoca, seduce prin naturaletea si prospetimea adierii oceanice, aminteste de sarmul inefabil al gradinilor mediteraneene si de serile care par a fi suspendate pe ritmurile unei piese condimentate cu mosc si vetiver.

Intalnirea dintre cei doi, nu poate fi decat una memorabila, iar povestea lor unica pentru fiecare dintre cei care se lasa captati de personajele cu atitudine. Este vorba despre trairi si emotii care incanta sufletul, care revitalizeaza si care aseaza un zambet pe orice chip sugrumat de apatie. Este picatura de magie care face ca lucrurile sa se miste si care amprenteaza viata cu sens.

O poveste inmiresmata cu doua fatete: Signorina si Acqua Essenziale (Salvatore Ferragamo)

iBrows: arta sprancenelor sub semnatura Darius Stanese

O poveste inmiresmata cu doua fatete: Signorina si Acqua Essenziale (Salvatore Ferragamo)

Peste 70 de designeri de bijuterie contemporana la AUTOR 9

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!