Vichy Dercos Neogenic: promisiunea reinnoirii capilare

In urma cu cateva luni, descopeream Vichy Dercos Neogenic, primul tratament pentru reinnoire capilara, rezultat a doua decenii de cercetare derulate de specialisti in laboratoarele brandului, o inovatie menita sa mute centrul de atentie dinspre zona pur estetica, inspre arealul mult mai complex al geneticii si al actului medical transpus in monodoze care tintesc direct sursa problemelor.

Celulele stem au fost integrate de-a lungul ultimilor ani in creme, serumuri concentrate sau lotiuni cu actiune localizata, adevarate potiuni magice pentru tenul femeilor si iata ca Laboratoarele Vichy au reusit sa creeze o formula tratament de exceptie, pornind tocmai de la capacitatea absolut uimitoare de regenerare si de multiplicare a celulelor stem. Mai precis, in absenta celulelor stem, foliculii pilosi nu ar mai exista si nu am mai putea discuta despre procesele de redensificare capilara firesti.

Stemoxidina, molecula continuta de tratamentul Dercos Neogenic prezinta o actione biomimetica dovedita care favorizeaza buna functionare a celulelor stem, aflate la originea noilor fire de par, activand bulbii aflati in stare latenta.

Studiul clinic efectuat de Vichy pe 101 pacienti cu probleme de alopecie, a demonstrat aparitia a 1700 de fire de par noi dupa 3 luni de utilizare a tratamentului Dercos Neogenic. O performanta deloc de neglijat, recunoscuta de altfel in cadrul congreselor stiintifice internationale si subiect al numeroaselor publicatii de specialitate.

Dercos Neogenic pe cat de complex pare din punct de vedere al formulei si al protocolului de actiune, pe atat de usor este de utilizat, Laboratoarele Vichy avand grija sa gandeasca o modalitate cat se poate de intuitiva de aplicare, astfel incat orice consumator sa isi poata urma eficient tratamentul in intimitatea caminul. Monodozele trebuiesc aplicate zilnic, in kit-ul care contine 14 sau 28 de fiole, existand un aplicator special fabricat din bronz alb extrem de fin, cu rol atat de repartizare uniforma a produsului cat si de masaj capilar (stimuleaza microcirculatia).

La inceputul acestei saptamani am demarat actiunea de testare a tratamentului, pe care o voi derula pe o perioada de 3 luni, timp in care va voi impartasi rezultatele intermediare. Ceea ce am apreciat la Dercos Neogenic intr-o prima faza este faptul ca produsul nu imprima acea senzatie lipicioasa parului, nu il incarca defel si nu lasa o pelicula uleioasa. Rezultatele sunt departe de a fi vizibile, insa voi continua aplicarea fiolelor zilnic si voi monitoriza indeaproape evolutia.

Vichy Dercos Neogenic: promisiunea reinnoirii capilare

Band of Creators: noul showroom in centrul Capitalei

Vichy Dercos Neogenic: promisiunea reinnoirii capilare

Freemove (Tefal): garantia hainelor impecabil calcate

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta