L’Extase by Nina Ricci: elixirul seductiei pure sau arma letala din arsenalul feminin

Parfumul reinvie amoruri secrete, capteaza in volutele sale momentele de extaz sau gustul dulce-amar al despartirii in zorii zilei, aminteste de asteptarea apasatoare sau de fascinatia transformata in obsesie. L’Extase, noua esenta dezvaluita primavara aceasta sub emblema Nina Ricci, imbraca femeia intr-o sublima rochie couture (acea rochie invizibila ce farmeca fara drept de apel), pretext al seductiei pure, doar pentru a o dezbraca la ceas de seara de toate secretele.

In sufletul fiecarei femei, Eros a sadit o floare rara, de o frumusete tulburatoare. O floare ce nu se ofileste odata cu trecerea anilor, dar care de cele mai multe ori este supusa unei captivitati dictate de norme si reguli sociale, de preconceptii culturale sau de limitari auto-impuse. Dorinta si pasiunea nestavilita, exprimarea libera si descatusarea emotiilor nu contureaza un comportament innaceptabil social, ba dimpotriva certifica o maturizare emotionala si o asumare de sine care cucereste si incinta mintea oricarui barbat, indiferent de cat de mult se ridica sau coboara tivul rochiei. Cucereste-i mintea si vei putea sa ii pastrezi sufletul pentru o eternitate!

Emile Zola spunea la un moment dat ca ar fi capabil sa identifice intr-un tren compartimentul unde doi amanti s-ar fi iubit. Ce altceva este parfumul decat amprenta olfactiva lasata pe cearsafurile imaculate in zorii zilei, amintirea prezentei sale resimtita precum un gol in stomac si starea febrila a unor buze care tanjesc dupa sarutul sau infierbantat?

L’Extase marcheaza o noua etapa in parcursul casei Nina Ricci, dezvaluind o latura neexplorata de maestrii parfumieri. In 1948, L’Air du Temps se constituia intr-o poezie romantata a simturilor si conferea purtatoarei acea aura de siguranta si de echilibru, atat de necesara dupa cea de a doua conflagratie mondiala. In 2006, Nina cauta sa isi regaseasca feminitatea si acel sarm menit sa o transforme intr-un fruct interzis – tentatia seductiei cuprinsa in acorduri olfactive cu note florale. Odata cu lansarea L’Extase, Nina Ricci elibereaza un nou vis feminin, in care tatonarea, profunzimea si intensitatea sentimentelor se alatura unei senzualitati debordante.

Azi, mai mult decat in oricare alta epoca, femeii ii este acordat privilegiul explorarii si al libertatii nesupuse judecatilor de valoare. L’Extase confera noi definitii placerii si artei seductiei. Nu este vorba doar despre placerea pura, carnala, ci despre jocul amorezilor care implica asteptare, surprindere, euforie, totul intr-o atmosfera electrizanta si exploziva care ar putea lasa in pana de curent jumatate de emisfera a globului.

L’Extase nu se inscrie in linia estetica urmata de Nina Ricci si binecunoscuta publicului, ci migreaza cu gratie inspre o zona mult mai artistica, mult mai incitanta, asemenea imaginii femeii contemporane – libera, independenta, misterioasa, rebela si tulburatoare. Pentru prima data, Francis Kurkdjian isi pune amprenta asupra unei creatii olfactive Nina Ricci, iar alegerea nici nu putea fi una mai inspirata. Maestrul parfumier a imaginat un adevarat elixir al erotismului in varianta moderna, bazat pe doua acorduri puternice, ambigue si periculos de apetisante: pe o parte petalele florilor albe se alatura notelor de trandafiri naturali condimentate cu putin piper roz, iar in cel de al doilea capitol desprins din manual ul de seductie, simturile sunt agrenate intr-un delir imposibil de oprit – moscul, benzoina de Siam si lemnul de cedru de Virginia, alcatuiesc o potiune fatala.

Modelata dupa forma uneia dintre gentile couture emblematice Nina Ricci – opera minaudiere – sticla L’Extase se prezinta drept o declaratie de stil dar si de intentie: detaliile aurii ale capacului, placuta aurie gravata si panglica delicata de satin ce cuprinde baza capacului, transforma sticla intr-un obiect de colectie, iar nuantele de mov dispuse intr-un degrade fin, sugereaza erotismul ascuns al parfumului.

O poveste intima, regizata de Gordon van Steiner, ce o are drept protagonista pe Laetitia Casta, insoteste campania publicitara L’Extase, fara indoiala unul dintre cele mai percutante story-uri ale primaverii-verii 2015. O intalnire neasteptata intr-un lift parizian, un coup de foudre tesut la prima intersectare a privirilor, o tensiune ce pluteste in aer, o atingere ce fereasca dorinta si un sarut pasional…totul derulat cu o rapiditate uimitoare, in timp ce ascensorul se indreapta spre destinatie. Insa nu acesta este finalul calatoriei…

Apa de parfum L’Extase (339 lei/50 ml) este disponibila din aceasta luna in boutique-urile de beauty in variantele de 30ml, 50ml si 80 ml.

L’Extase by Nina Ricci: elixirul seductiei pure sau arma letala din arsenalul feminin

Castiga un program basic de detoxifiere Iconic Health

L’Extase by Nina Ricci: elixirul seductiei pure sau arma letala din arsenalul feminin

Romano Ricci si ale sale scrisori de amor adresate Juliettei moderne

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!