Make-up in tonuri de violet

Machiajul la moda in sezonul toamna-iarna 2011-2012, oscileaza intre profunzimea si eleganta emanata de tonurile violet si misterul albastrului dispus intr-un degrade care intriga si adauga profunzime privirii.

Ochii sunt conturati in tuse fumurii, de negru, antracit sau gri platina, iar pe alocuri creioanelor contur, eyelinerelor lichide sau fardurilor le sunt adaugate particule stralucitoare, totul intr-un dozaj perfect controlat si echilibrat.

Sofisticarea este cuvantul cheie pentru noul sezon, acesta traducandu-se nu neaparat printr-un machiaj extrem, ci mai degraba printr-o mai mare rigurozitate, elaborare si atentie in ceea ce priveste efectele create si melanjul texturilor care par sa fi atins un nou prag evolutiv (casetele de farduri ascund prisme cu texturi extrem de usoare si confortabile, sub forma de creme, spume aerate sau geluri racoritoare).

Nimic nu este mai seducator toamna aceasta, decat o privire profunda, aproape hipnotica, invaluita in accente violet, juxtapusa unui ten luminos, aproape nude, de o prospetime feciorelnica. De la nuantele pastel, violet pal sau liliachiu si pana la movul intens apropiat de negru, machiajul ochilor sugereaza o frumusete usor contrastanta, cat se poate de actuala si profund detasata de extravagantele anilor ’80.

Citeste continuarea articolului meu pentru a vedea care sunt cele mai bune farduri de pleoape violet ale sezonului si cum le poti integra in machiajul cotidian.

Make-up in tonuri de violet

Promotii beauty in luna octombrie la HelpNet

Make-up in tonuri de violet

UNVEILED – editia a patra la start

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta