Ugg – out of style

Serios? Nu credeam sa citesc pareri care sa NU ridice in slavi deja celebrul brand UGG. The Independent publica un articol in care evidentiaza cateva dintre aspectele mai putin pozitive ale purtarii.

The fashion trend that refused to die, despite having the death knell for it sounded as long ago as 2006, may finally be seen off by reports by podiatrists and pharmacists that the sheepskin-lined, structureless bootees cause sprained ankles and raging fungal infections. Hasan Ukra of Boots states that the „moist atmosphere” that Uggs cultivate leads to athlete’s foot, while podiatrist Linda Hawkins claims that wearing footwear without any heel or sole support causes ankles to twist more easily.

Acum va intreb: le vedeti pe domnisoarele de Dorobanti sau de Mall renuntand prea curand la UGG?

ugg-cardy-grey

Etichete:
,
Ugg – out of style

Razboiul pantalonilor

Happy birthday, Christian Dior!

Happy birthday, Christian Dior!

Articole recente

There are 12 comments

 1. cristina_amc

  Ar renunta domnisoarele de la mall si din dorobanti la UGG daca le-ai spune ca nu le mai iese blondul platinat. Deci…niciodata, oricum mai bine asa decat cu cine stie ce oroare de cizme din lac eventual de culoare alba sau rosie.

 2. adinanecula

  Ohoho draga Cristina… cu cizmele din lac este cu totul alta poveste. Si cate si mai cate se pot aseza laolalta. Ne-ar lua o zi intreaga numai sa le enumeram pe toate. Un prim pas ar fi sa renunte la colantii bagati in UGG… insa si aici slabe sanse.

 3. marie jeanne

  ma intreb inainte sa existe talpa moderna, nu semanau oare incaltarile primitive cu ugg?
  mi e mi se par comode, si daca e sa iti scrantesti glezna in ele, apai e pentru ca nu te uiti pe unde mergi. sa nu se inteleaga gresit, nu sustin brandu fiindca in viata mea nu voi da mai mult de 60-70 de euro pentru incaltari, si alea ar face bine sa fie ceva de ceva.
  dar zic ca explicatiile alea sunt cam…mhm.

 4. adinanecula

  @marie jeanne: ar fi fost bine ca incaltarile primitive sa semene cu UGG. Zau daca nu… tare multumiti ar fi fost atunci oamenii. Cat despre explicatii ramane de dezbatut. Cert este ca UGG se numara printre putinele branduri care nu a facut reduceri masive in perioada sarbatorilor si care continua sa aiba o incredere (mai mult sau mai putin justificata) in puterea de cumparare a doamnelor.

 5. sabina

  eu nu am cizme UGG, dar am o pereche ce seama destul de bine ca model http://www.target.com/Xhilaration-Kendra-Tall-Boots-Black/dp/B001876IAA/qid=1232915903/ref=br_1_13/177-6566654-9137823?ie=UTF8&node=13768861&frombrowse=1&pricerange=&index=tgt-mf-mv&field-browse=13768861&rank=pmrank&rh=&page=9
  e adevarat ca nu au o prea buna sustinere a gleznei dar cizmele sunt foarte comode si calduroase.
  si in orice caz mi se par mai putin periculoase decat cele cu toc.

 6. Andrada

  Eu am o pereche, achizitionata la un pret decent ( 😉 ) nici eu nu dau din principiu mai mult de 200-250 de lei pe incaltari. Ce pot eu sa zic – sunt calduroase, dar nu mi se pare ca e o caldura nesanatoasa, „datatoare” de transpiratie, sunt warm si atat, e o caldura placuta. Cat despre glezne sucite…am vazut balerini mult mai…. „gravi” de atat. Talpa e suficient de groasa cat sa sustina mersul.

  Well. Mie-mi plac 🙂

 7. UGG

  Nu cred ca trebuie sa fii tendentioasa cand vorbesti despre acest tip de cizma si mai ales nu e cazul sa ironizezi toate posesoarele acestor cizme, cand decizi sa vorbesti despre „domnisoare de mall sau dorobanti”.
  Cred ca e inutil sa subliniez ca nu reprezinta singurele categorii care poarta asa ceva, iar colantii cu UGG nu au nimic rau, decat daca ai 100 KG si nu iti vin deloc bine.
  In alta ordine de idei,din punctul meu de vedere, o incaltaminte mai comoda ca cizma clasica UGG nu s-a inventat, si cum spunea o alta cititoare, doar daca nu esti atent pe unde mergi poate exista un pericol.
  Cred ca se poate mentine o atitudine corecta fara a incerca neaparat o critica( ironie) fara fond

  1. adinanecula

   Nu sunt deloc tendentioasa, iar acesta fiind blogul meu, imi pot exprima liber opinia despre un anumit lucru. Nu am absolut nimic impotriva cizmelor cu pricina, ci doar a purtarii lor oricum si oriunde.

 8. deea

  Cizme asemanatoare gasesti chiar si in real sau in magazinele de rand:-j…am vazut asemenea cizme chiar si cu 15 lei,bineinteles ca nu erau marca ugg dar modelul era acelasi

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!