Traditia americana

Nu sunt fan SUA si cu atat mai putin nu ma dau in vant dupa apanajele democratiei promovate cu atata ardoare. Cel putin nu in versiunea actuala. Vogue insa ramane un simbol. Un simbol a femeii stilate, emancipate si puternice din orice colt al lumii. Nu cred sub nici o forma ca Vogue SUA este cea mai buna editie. Mai degraba inclin spre Vogue-ul britanic care pana acum nu a dat semne de scadere a calitatii in nici un numar.

Vogue-ul prin urmare este o oglinda a puterii. Iar aici o luati cum vreti voi. O oglinda a puterii feminine, o oglinda a puterii banilor, o oglinda a luxului asumat etc etc etc. Dintre toate sotiile presedintilor americani numai doua au aparut pe coperta Vogue: fosta prima-doamna (Hillary Clinton) si actuala (Michelle Obama). Prevad ca peste cativa ani cele doua editii sa ajunga pe ebay la preturi exorbitante.

michelle_obamahillary-clinton-vogue-cover-photo2

Traditia americana

Rujurile cu Angelina si Brad

Traditia americana

Spring fashion

Articole recente

There are 0 comments

  1. cristina_amc

    Daca la americani apare „The First Lady” la englezi este un „must” sa fie regina, ea e mereu FIRST LADY si oricum la ce palarii detine ar fi o editie cu tot atata succes….

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!