Topcoat cu foite de aur: The Man with the Golden Gun (OPI)

Au mai ramas foarte putine seri de vara prelungi si lenese, scaldate in lumina aurie reflectata pe conturul paharelor inalte de sampanie si acompaniate de orchestra greierilor ascunsi in iarba de un verde crud, cu o mireasma revigoranta si ademenitoare. Nu stiu de cate ori v-ati oprit vara aceasta sa priviti cerul instelat, eliberandu-va de gandurile insinuante si lasandu-va ochii sa mangaie agale o infima parte a unui prea plin de o frumusete tulburatoare.

In fiecare stea suspendata pe cerul noptii se ascunde un suras, un clinchet si o confesiune. Cum arata cerul tau la lasarea serii? Iti recunosti propria harta? I-ai stabilit deja coordonatele? Crezi in stele cazatoare si in mirajul inefabil al acestora? Nu ma numar printre aceia care asociaza unei stele cazatoare un eveniment nefericit, ci mai degraba o dorinta pe cale de a fi implinita.

Inspirat de figura legendara a lui James Bond, topcoat-ul OPI in editie limitata – The Man with the Golden Gun – redefineste coordonatele manichiurii clasice, infuzand-o cu particule de aur pur, de 18K si conferind unghiilor o nota de rafinament extrem. Luxul suprem oferit arealului frumusetii si lansat in aceeasi perioada cu premiera pe marile ecrane ale peliculei “Skyfall”, topcoat-ul The Man with the Golden Gun, capteaza stralucirea pretioasa a aurului intr-un produs cu totul special, menit a transforma chiar si cea mai simpla manichiura, intr-una de inalta tinuta.

Cu toate ca se afla in boudoire-ul meu de aproape un an, pana recent nu am aplicat topcoat-ul cu foite de aur pe unghii. Poate si pentru ca fidela sistemului Shellac inca de la lansarea in Romania, numar pe degetele de la o mana datile in care mi-am aplicat singura lacul pe unghii si in care am optat pentru o manicura clasica.

Topcoat-ul The Man with the Golden Gun mi-a prilejuit insa o surpriza de proportii. Formula binecunoscuta a topcoat-ului OPI se alatura particulelor de aur, intr-un produs cu uscare rapida, care confera o stralucire de oglinda unghiilor si care poate fi aplicat in oricat de multe straturi, fara a creea senzatia de surplus indezirabil.

Chiar daca foitele discrete aurii innobileaza orice nuanta de lac de unghii, efectul deplin se dezvaluie in momentul in care topcoat-ul este aplicat peste o baza inchisa si opaca: burgund, visina putreda, bleumarin, khaki, verde inchis, negru etc. Eu am optat pentru nuanta I saw…U saw…We saw…Warsaw din colectia OPI Euro-Centrale primavara-vara 2013.

James Bond probabil nu a tintit stelele in ale sale aventuri, insa cu siguranta undeva la intersectia unor drumuri a aprins o lumanare babiloniana, menita sa permita accesul dorintelor interioare spre cerul noptii. O noapte de vara sau mai multe, presarate cu atatea sclipiri cate proiecte tomnatice avem de indeplinit si vise de trait.

Topcoat cu foite de aur: The Man with the Golden Gun (OPI)

Charles Philip Shanghai: cei mai in voga balerini reuniti la Experiment Point

Topcoat cu foite de aur: The Man with the Golden Gun (OPI)

Noua gama Pantene Oil Therapy cu ulei de argan marocan

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!