Tobacco (Franck Boclet): delirul gurmand si aroma seducatoare a unei veri nesfarsite

Briza molcolma se aliniaza ritmului propriei respiratii, gandurile se involbureaza precum spuma densa a marii de jad, iar lumina calda isi face loc printre ochiurile dantelate, fagaduind indeplinirea unui tainic legamant. Asemenea unui confident discret, Tobacco salasluieste in cele mai ascunse unghere ale sufletului, infuzand iluziile purtate de boarea gingasa a volutelor parfumate cu pecetea unei veri nesfarsite. El este liantul intre realitatea palpabila, limpede si tare si taramul povestilor inca nescrise, calauzite de arcul fermecat al zeului amorului.

O stranie si teribil de incitanta alchimie, capabila sa transforme roua diminetilor lenese in ambrozia sorbita cu nesat, Tobacco ma transporta la pieptul sau, locul in care simt ca emotiile trepideaza in mod incontrolabil. Atat de vulnerabila si totusi atat de asumata, plutind parca deasupra unor nisipuri miscatoare, insa stiind prea bine ca voi ridicata de o voita puternica la primul semn de deznadejde.

In al sau templu de un alb virginal care imi saluta acum prezenta, privirea hipnotizanta ma urmareste in fiecare incapere si cu cat iutesc pasul cu atat “jocul primejdios” prinde un contur mai clar si mai bine definit. Asprimea frunzelor de tutun condimentate cu putin ghimbir m-a subjugat inca prin primele clipe, insa mi-am refuzat dorinta si am imbracat armura indoielii. Ce melanj atent mestesugit ar fi putut transforma o nota pe care as fi putut-o clasifica intr-o secunda cu ochii inchisi, intr-o cheie menita sa deschida atatea porti ferecate si sa rascoleasca precum un taifun tot interiorul? Sugereaza atat cat sa nu dezvaluie, certifica ca urmez calea lipsita de ocolisuri a descoperirii si totusi are grija sa sadeasca incertitudini la tot pasul.

La orele amiezii, ravasul presarat cu o panglica de cuisoare ma anunta ca sunt asteptata in gradina. O mireasma seaca de cedru, cerebral si calculat mi se alatura la masa asezata intr-un colt ferit. Ii simt apropierea si ma gandesc ca orice discurs imi va fi disecat in mod taios, pana ce sensul cuvintelor mele isi vor gasi sfarsitul intr-o furtuna iscata din senin in paharul cu sampanie. Cand platoul generos cu prune parguite si decorat cu boabe tonka imi este asternut in fata, perspectiva mi se schimba cu totul. Dincolo de premeditare si de chibzuinta, se ascunde un echilibru reconfortant, staruitor si in mod surprinzator capabil sa domoleasca temerile.

Caderea noptii ma gaseste in preajma unei vapai plapande prelinse de-a lungul petalelor catifelate din glastra cristalina. Ezit sa mai caut cadre predefinite si accesibile si ma las plimbata agale de mireasma de rasina fina ce cocheteaza cu profunzimea simtirilor mele. Periplul lent nu se prelungeste asemenea unui cant de leagan, ci continua cu un fulminant rollercoaster care ma ridica pe nesimtite la altitudini inalte, acolo unde in aerul rece pot resimti mirodeniile reci si vetiverul cel proaspat si revigorant, pentru a ma cobori cu o viteza ametitoare pe taramul languroasei vanilii, a carei moliciune dezvaluie o nebanuita senzualitate.

Wearing: colier Moogu, camasa H&M, sandale The Red Queen (Ana Morodan@Smiling Shoes)
Fotograf: Miruna Minculescu – Fotografultau.ro
Make-up: Ioana Dumitrache – IoanaDumitrache.ro

Multumesc pentru minunatul aranjament floral: Floria.ro

Tobacco are aparenta unui gentleman desavarsit pe al carui altar pot fi inchinate mult prea multe suflete. Insa in momentul in care l-am intalnit am stiut ca ma va inlantui fara drept de apel si ca nu voi dori sa evadez decat in a sa camasa alba cu aroma de tutun, care ma va seduce in fiecare dimineata de vara nesfarsita.

Apa de parfum Tobacco (Franck Boclet) este disponibila incepand cu luna aceasta in parfumeriile Beautik Haute Parfumerie la pretul de 490 lei.

Tobacco (Franck Boclet): delirul gurmand si aroma seducatoare a unei veri nesfarsite

Perle d’Eau (Cattier): solutia micelara bio cu apa florala de trandafiri

Tobacco (Franck Boclet): delirul gurmand si aroma seducatoare a unei veri nesfarsite

Triolete by Alina Cernatescu sau definitia bunelor maniere in moda romaneasca

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!