Tinutele vedetelor la Emmy 2010

Drama, comedie, putina istorie si acelasi mister legat de alegerile vestimentare ale staturilor de cinema care au pasit pe covorul rosu la decernarea premiilor Emmy 2010, care a avut loc duminica seara (29 august) la Los Angeles. Dorind parca sa intruchipeze personajele carora le dau viata pe micul ecran, vedetele au arborat o mima mai degraba sobra, punctata si de vestimentatia retinuta din punct de vedere cromatic (cu exceptia catorva tinute situate intr-o zona destul de riscanta din punct de vedere al styling-ului).

Premiile Emmy 2010 au pendulat intre extreme, marile castigatoare ale serii fiind serialele “Mad Men” (cu nu mai putin de 17 nominalizari),  „Modern Family”, un serial de comedie produs de ABC si “Glee” (realizat de FOX). Surprizele nu s-au lasat asteptate, pronosticurile criticilor fiind in mare parte rasturnate de rezultatele din plic: Temple Grandin a castigat 5 premii Emmy, iar reality-show-uri precum “Top Chef” au reusit sa surclaseze alte productii similare care se bucura de o popularitate covarsitoare (American Idol sau Amazing Race constituie doar doua exemple).

Suficient insa despre premii si premianti. Sa revenim asadar la tinutele afisate pe covorul rosu. Ignorand parca cu buna stiinta toate directiile estetice ale sezonului, vedetele au optat pentru aceleasi rochii devenite uniforma atunci cand este vorba despre prezenta la un eveniment de amploare: rochii pe un umar sau fara bretele, decolteuri adanci, siluete tip sirena, trene impresionante si o lipsa totala de imaginatie.

Singura problema a stilistilor atunci cand inainteaza propunerile vestimentare starurilor de care se ocupa, este aceea de a evita frecventele situatii (intentionate sau nu) in care aceeasi rochie este purtata la un eveniment de doua dame. Si desigur, asocierile de imagine cu casele de lux, din care la un moment dat se pot naste contracte de publicitate. Altminteri nici nu se mai poate vorbi de un exercitiu creativ, cu atat mai putin de abordarea unei directii noi.

Citeste continuarea aici.

Tinutele vedetelor la Emmy 2010

Bonton Fashion Days

Tinutele vedetelor la Emmy 2010

Inceput de toamna

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!